misaking[X] Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Ae da vidimo ko bi bio zainteresovan da se okupimo u bgd jedno vece i da padne opasno sprdanje :) Mozda i rezervisemo nesto negde za izlazak, sve zavisi od dogovora! Malo bleje nije na odmet! Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 isto kao juce? Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 omg Misha opet ulazi u flasu, pazite se ljudi :) 1 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 To bi bilo veoma lepo,mogli bi nesto ovako da napravimo :) Kako je jednom jedan lik rekao na tekmi jednom drugaru " jebote juce uvece,ja te gledam,devojka pored tebe,a ti u flashi" rofl :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted October 16, 2009 Author Report Share Posted October 16, 2009 Herkules, to sto nisam hteo da se druzim sa tobom i tvojom dzumarom je ne bitno skroz :) Ko je zainteresovan da to napravimo ove nedelje 28og Oktobra? :) Ae javljajte se Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 (edited) brate sa kim hoces da se okupis cucete se telefonom :) Edited October 16, 2009 by RoXzE Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Ja sam kao za, al me boli kurac da bilo šta organizujem :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 nebitno* Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 to sam i ja primetio :) 1 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts