gruja Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Elem,telefon je star tri i po meseca,pod garancijom,kao nov je,izlizan malo od kljuceva u dzepu,posto ga nikad nisam nosio u futroli,a i malo mu je izlizana olovka zato sto sam je stalno grizao :) Razlog prodaje je to sto sam nekompatibilan sa njim,znachi ne mogu da se naviknem na touch screen,ne zakljucam ga pa mi non stop okrece brojeve u dzepu i tako neke banalne stvari,skontao sam ipak da mi ne treba fon sa trilion funkcija,samo mi treba wi-fi,nista vishe :) Uz telefon se dobije sva prateca oprema + futrola,cena je 150 jura,mozhe i zamena uz moju doplatu za n95 ili tako neki fon.Bitno mi je da ima wi-fi. http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1527/LG/KS20 0642106667 Gruja ili ovde na PM. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damjanlav Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Oces zamenu za nokiu N80 ima Wi Ai Fi,kameru 3mpx,Symbian OS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 6, 2009 Author Report Share Posted October 6, 2009 ne bih za taj,ima premali ekran.. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts