micairvas Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Prodajem monitor, bez mrtvih pixela i slicno monitor je star oko 1 godine. Cena 70e Dolazi u obzir zamena za grafiku , procesor ili napajanje u toj vrednosti moze doplata + - Takodje i kupujem neku prelaznu konfiguraciju nista preterano jako ni slabo bez kucista dok se ne skupe pare za I7(procesor,matucnu,grafika,memorija i napajanje) Moze i slanje monitora posto sam sacuvao originalnu kutiju pa se nece ostetiti u toku transporta! ponude na pm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
micairvas Posted October 5, 2009 Author Report Share Posted October 5, 2009 Prodajem monitor, bez mrtvih pixela i slicno monitor je star oko 1 godine. Cena 70e Dolazi u obzir zamena za grafiku , procesor ili napajanje u toj vrednosti moze doplata + - Takodje i kupujem neku prelaznu konfiguraciju nista preterano jako ni slabo bez kucista dok se ne skupe pare za I7(procesor,matucnu,grafika,memorija i napajanje) Moze i slanje monitora posto sam sacuvao originalnu kutiju pa se nece ostetiti u toku transporta! ponude na pm! Grafiku sam pazariotako da sada moze zamena za neko bolje napajanje iil ddr3 memoriju doplata +- mob 064/247-0569 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts