shone Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Nova serija, još uvek nije došla na naše tržite. Spada u ASUS “superior mobility” seriju. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LiYo2wX6p5bFiaSI LCD: 15.6 HD Slim (GL, Led) CPU: Core™2 Duo Processor T6500 HDD: 500GB 5400R SATA RAM: 2x2 GB (4 ukupno) na 800MHz VGA: NVIDIA® GeForce® G 105M, with 512MB Operativni sistem: Legalna Vista Home Premium (sa mogućnošću upgrade-a na Windows 7 kada izađe, putem ASUS websajta – svi kupci posle 26. Juna ove godine imaju tu opciju) Detalji: Napomena: Notebook ima garanciju od 24 meseca – globalna world wide garancija. Mada pošto je došao pre mesec dana u Nemačku, možete da računate na 23 meseca garancije. Nemačka tastatura sa numpadom. (razlika je u par dugmića kako bi se nemcima omogućilo kucanje Ä, Ö, Ü. Otpakovan je, instaliran u Nemačkoj da bi se proverilo da li sve radi ali nije korišćen dalje. Dobijen je na poklon, a pošto mi trenutno nije potreban prodajem ga. Cena 900 EUR. U slučaju da imate neka pitanja, možete ovde ili na PM. Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone Posted September 24, 2009 Author Report Share Posted September 24, 2009 Nakon provere (ovaj put malo detaljnije) kako se krecu cene, shvatio sam da je cena koju sam stavio prvi put previse visoka, te je cena modifikovana na realnu cenu od 800 EUR. Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 aj proveri jos jednom te cene ovo ono..... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts