Jump to content

PES 2010 DEMO

hpo

Recommended Posts

l1-trougao, napravili smo lapsus :)

ne znam, cini mi se da si u prethodnim delovima, kao sto sam rekao, mogao da ga upotrebis samo u jednostavnijim situacijama gde bi i samo trougao odradio posao, a trudio sam se da ga koristim maksimalno sada, i jako je koristan u dosta situacija, npr. napadac je medju trojicom odbrambenih, i uspece da se izvuce, mada nije toliko poboljsano kretanje napadaca koliko preciznost pasa..

MASIIMOOOU

golmani su pametniji, odbrana je bolja, pas na prvu, i uopste pas igra je unapredjena, sada igraci nece u sred kontre dodati neku vrljavu loptu koja ce da zaustavi ceo napad, vec sve to ide brze i tecnije, i prave se lepsi napadi...sut na prvu, kao sto je vec neko rekao, pas na r1 + trougao (najlakse objasnim ovako :))

Ovo iznad je standardan post posle izlazka svakog PES-a od kada ga ja igram [:D].

Posle 2 meseca bice :

Mater im jebem golmani smrde, pas igra smrdi, noge smrde, sve smrdi...

[:D]

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

l1 trougao je nekako realniji..i odbrambeni igraci se ne `gase` kad protivnik doda taj pas..

ine znam dal ste provalili ali muja moze opusteno da da gol sa 30 metara u recimo 70 odsto pokusaja..pod uslovom da punjac nije do kraja napunjen:)

ona finta na kocku x mi je malo zakomplikovana..tj nekako mi je beskorisna..ili se nisam navikao..odigro sam jedno 20 tekmi i pao je minimum ruznih golova..da kazem mozda samo 2-3 na odbitak..za razliku od 9ke gde bi ih palo bar 20..

i dobro su odradili shut nekih ljudi..onako kad izadjem sam s anjelkom uopste se ne brinem da li ce da da gol 1-1..samo je cusne onako pored..

e vidis, ja te finte nikad nisam znao, al nikad. nijednu. :)

nesto nisam imo vremena da pikam ovo, ali je sjajno ako je tacno to sto kazes da se odbrana ne zbaguje na trougao, to je bas umelo da iznervira...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

cini mi se da su popravili onaj, da kazem bag - kada izvodite slobodnjak sa ~30m, minimalno napunite punjac na krug, lopta prebaci zivi zid i ulazi u sesnaesterac, napadaci idu ka lopti, dolaze u priliku a odbrambeni igraci su ukoceni bar 3 sekunde...

btw, i ja mislim da su fintu suta aka zalom (:)) mozda i previse unistili...

koristim je jedino sa ibrom za sada, kada ste namesteni na sut levom nogom, uradite fintu na drugu stranu, prebacice je petom na tu stranu sto koristi dosta...koliko sam izvalio uradi to u 90% slucajeva

MASIIMOOOU

Ovo iznad je standardan post posle izlazka svakog PES-a od kada ga ja igram [:D].

Posle 2 meseca bice :

Mater im jebem golmani smrde, pas igra smrdi, noge smrde, sve smrdi...

[:D]

to je to .

tako bilo i kada izasla 9-ka ....

ova 10-ka ipak nije ispunila ocekivanja... posle 20-30 meceva smo zakljucili da ipak nije to to ....

tako da se instalirao shollym 2010 update i vozi se pes 6 opet...

na kraju ispade da 10-ka nije definisana kako treba, daju se nebuloze golovi, ako sam dao go na jednu foru ne mogu to da ponovim , nekako je sve "kruto" i jbg.

kontam ja da teze oni da naprave sto realniji fudbal, ali nama treba zezanje , realan fudbal idem da igram na poljance....

hahhaha

[8D]

Edited by Frubi

sigpic7722.gif

Upravo sam stavio da se skida demo, pa cu videti sta je izmenjeno i koliko. Sto se mene tice, samo da nerfuju driblanje, tj. da mi ne trci Ibrahimovic od polovine do peterca :/

Pas igru sam uvek cenio i tako gledam da igram uvek. 90% golova dajem posle centarsuta ili lopte u prostor ( trougao ili L1 trougao).

Je l nesto menjano u izvodjenju slobodnjaka? To mi nikad nije islo! Ako sam dao 2 gola u zivotu iz slobodnjaka, do jaja sam! :/