stafa Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 kad hocu da se log na batlenet europe izlazi mi : unable to conect to batle net . u may be tryng to conect to an invalid batle.net server .if u are using a modem , u may need to manualy conect to internet before conecting to battle.net . i samo mi europe ne radi , azia i us rade normalno , odmah me conect ... ako ko zna plz help<3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 kad hocu da se log na batlenet europe izlazi mi : unable to conect to batle net . u may be tryng to conect to an invalid batle.net server .if u are using a modem , u may need to manualy conect to internet before conecting to battle.net . i samo mi europe ne radi , azia i us rade normalno , odmah me conect ... ako ko zna plz help<3 znam ja ! znam ja!! xD dobio si ip ban. Ladis se 15dana ako ne mozes da promenis ip :D. Meni se to desilo 2 puta kad sam probao da se konektujem sa piratskim cd keyem slucajno. Mada banuju ako se mnogo puta za kratko vreme konektujes na bnet sa botom i sl. imas listu na njihovom forumu zbog cega se banuje sve pa pogledaj ae Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Promeni ip adresu ako mozes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeonRPD Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Mozda je stara tema al valjda necete zanemariti sto se ubacujem ovde,ne bih da otvaram novu temu :) Evo o cemu se radi: Imam samo TFT original,njega sam instalirao preko obicnog ROC-a i nije bilo nikakvih problema,ubacio sam za TFT original cd key,updateovao patch i sve i pokusao da udjem na b.net i nece,izbaci mi isti error kao sto je "stafa" naveo.Pa bi da pitam dal mogu nekako da namestim to i ako imam samo TFT original ili moram da imam i ROC original?? Hvala unapred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 moras da imas i RoC original da bi igrao na bnetu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 da ne otvaram novi topik, koji je sad aktuelna verzija?kad probam da udjem na battlenet updatuje mi al to nikad ne radi, nego na wsu namestim 1.24d.ne nadjoh ni jednu noviju verziju? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 http://maged.lordaeron.org/WC3InstallPath.php upisi putanju gde ti je instaliran war i pokreni taj reg file koji skines i onda ce ti raditi update. 1.24e je najnoviji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 ma ne vredi mi nista od toga, samo version switcher.nasao sam u medjuvremenu, hvala. o kakvom haku je bio rec? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TazZ. Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 brate samo resuj ruter i ima da przi europa ko car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts