Frubi Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 al igra ovo neko ? jebanje mame... :) ako neko oce neka me doda tamo : zmijanac ili Frubi onaj hon je malo dete za ovo ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 ja igram i to relativno aktivno :D nick dweomer Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 ja sam sinoc instalirao, nisam imao vremena da udjem josh, danas cu da se oprasim od igranja posle posla, igra ortak btw izgleda mi zanimljivije od dote koju ne volim btw, ovde ima neki sistem lvlovanja i skilova nezavisnih od heroja koje izaberesh na pochetku igre, ili sam ja neshto istripovao, sve u svemu I will give it a shot... Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Jel vi mene zezate ili ozbiljno igrate taj anime crtani film? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 ja sam juche 5 sati igrao, igra je predobra, po mom mishljenju (ne nisam dota igrach i ne volim dotu) igra je predobra! i naravno po meni 10x bolja od dote... Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSIwaN Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Igra sabija, i nema veze sa dotom osim shto je aos.. Ni mapa, ni heroji, ni inventar, ni sistem celokupni nema veze sa dotom, iako je guinsoo pravi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 u poslednjih nedelju dana i od kad postoji eu server gomila ljudi sa kojima sam igrao wow doslo je da se oproba u lolu, osim toga pojavio se novi "arena" ranked sistem itd sve u svemu cista uzivancija, ako nekog nesto zanima neka pita! p.s. i dalje je sve besplatno kako ce i ostati... Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 chegi car sabija lol Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danteeee Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 dread ti si najgluplji covek ovde... ti i dalje mislish da hon menja dotu i da su svi batalili dotu? to ako u tvom drushtvu igrate ne znachi da su svi glupi za dotu...kako ti spammujesh to je neverovatno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 pa alo! watafak je sa nickom? Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danteeee Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 nisam kopirao od tebe ne sekiraj se... da igrash dotu znao bi da nisam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 u svakom slucaju imas acc 8 dana duze nego on ;D Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 KOLKO DANA MARE? :DDDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 vidis da pise osam Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danteeee Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 vidis da pise osam brate..losha je fora ja te jbm a ti ne znash ko sam ili ono za kevu kako to mozesh da koristish lol... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 ako iko ima ideju kako da podignem server u lanu, napravio bih 5v5 turnir u lolu, znam da moze practise da se igra 5v5 ali onda nemaju ljudi lvl 30 summonere i nemaju sve heroje sto je glupo ako se pravi lan turnir... ajd ako ima iko ikakav predlog hvala :)nema veze bice practise mode ipak. Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts