kGk.lazin Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 mi dolazimo sigurno..xDDD..gl sa turom.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.sale Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Salenation ti znas da su ekipe nebulozne?? Ma ti mora da si u SK sry pro..... pff...Lepo pise mini turnir ako bude ovo kako treba pred zimu se organizuje jos jedan sa 32 ekipe i igrace se 2 dana i cao za sad smo ograniceni na 20 kompova i jbg tako je kako je... pozz hmmm core turnir 20kompova 16 ekipa ai turnir 20kompova 16ekipa dh 20kompova 8ekipa milion turnira pre toga 20kompova 16ekipa MILION turnira posle ovog 20kompova 16ekipa... nisam SK pro ja sam BOG IGRE ! Quote dosta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzonee Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 (edited) / Edited August 9, 2009 by dzonee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mali Stuvpa Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 sta pricate bre mini tur? Pa 16 ekipa uopste nije tako malo...pogledaj Smederevo,isto je bilo 16 ekipa,pogledajte AI pre toga,Pancevo...Ako pravite neki privatni turnir,za vas i vase drugare,nemojte onda to da kacite na rur,jer apsolutno to nikog ne zanima...Ako vec kacis ovde,onda pozoves sto jace ekipe da bi ti turnir bio KVALITETAN. U slucaju da neko otkaze,ubacujes druge koji se prijave... btw,vidim i da ste se ugradili za 10k...do jaja... P.S. na DH-u je bilo 8 ekipa,ali zato je turnir bio DO JAJA jak i dobar. brate ako tebi smeta nesto sto smo mi postavili ovo na rur ti nemoj ni da gledas..napravili smo turnir za one koje vidimo kao drugove i ljude sa kojima moze da se prica,a ne sa budalom koja si ti pa ne vredi pricati neke stvari...ako ti smeta nemoj ni da gledas i da glumis nekog baju kad si niko i nista... nas problem sto smo zvali ovakve ekipe i kraj price... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzonee Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 ce biti hltv ? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 a ti si dosao ovde i popio svu pamet ovog sveta i znas ko je budala a ko pro ... imas msn / fon / steam od drugara i tako ga pozoves .... Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beans Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 koje ste vi karakondzule . ne vidim odakle vam koristi sto svaku temu hejtujete . au brate nadji neku devojcicu izdivljaj se i smotaj nesto pa ce ti biti kul i neces hejtovati . SVaSta jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 a zar nije bolje da mu objasnimo u cemu gresi da sledeci put ne bi ponovio istu gresku ili je recimo ispravio ? zasto je sad to hejt ? Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.sale Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 kad ce demoi ?! Quote dosta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 kad ce demoi ?! Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 kako da stignem do jedinog semafora ako idem preko vrela i ljube-sela Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHOBIA deNic Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Koji ste vi h8eri ja ne mogu da verujem , ovaj Sale pogotovo... Sale nemoj da quotujesh jer nemam nameru da se raspravljam sa tobom samo ti lepo kazem kako stwari stoje. Da si pozvan na turnir ne bi h8ovao... Jbg likovi su zvali koga su hteli i shta je tu je. Uostalom njihova je stwar koga ce zvati. Josh jednom GL sa turom , javicemo dal dolazimo ali 90% je da dolazimo :) Quote PHOBIAteam! 8:57pmAlexandar imash 6 ? za fudbal? :D:D 8:57pmStefan hahahahhahaaha LOL :):) ne :D:D 8:57pmAlexandar ozb :D:D eo mi smo lan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Koliki h8teri mozete da budete :D, strasno :/, koliko vidim, turnir je napravljen da organizacija uzme "sebi" para :D, koga jebe -.-, njihov tur, njihova stvar, bice boljih, kao i uvek. GL sa turom. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 nek se igraju ljudi ono, ostace sigruno 3-4 slota, pa ce upasti neko ...moj predlog vam je da stavite sve pare(te 22000) kao nagradu za prvo mesto pa nek se ovajdi neko makar malo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5holaja Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 ajde bre ne smarajte, pozvan si, izjasnis se, nisi pozvan, cutis i kenjas! gl sa turom, kGk osvaja u najavi :P djole L4NB34ST jebite ga =]]]]]]]]]]]]]]] Quote SJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 ma dobro turnir je takav kakav je ... ko zna mozda su igraone ko u zemun polju jedna u garazi druga u podrumu :D Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 auuu da , ono je bilo tragicno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisha_SU Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 ajde bre ne smarajte, pozvan si, izjasnis se, nisi pozvan, cutis i kenjas! gl sa turom, kGk osvaja u najavi :P djole L4NB34ST jebite ga =]]]]]]]]]]]]]]] objasnio :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mali Stuvpa Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 ljudi nas problem koga smo zvali...jos jova sto organizuje tako je hteo i sta sad?hocete vi nesto da promenite?i da NISMO NAPRAVILI TURNIR DA BI MI ORGANIZATORI UZELI PARE NEGO DA BI SE DRUZILI...u ostalom mislite sta hocete meni je bitno kao i svima u topoli da prodje sve ok sa turom i mi cemo da uzivamo........ GL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maca! Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Ljudi,wlm nece doci,trenutno nismo svi tu neki su na moru neki imaju obaveze i tako dalje! Tako da ustupamo mesto nekoj ekipi,jako mi je zao sto necemo doci ali tako je kako je! GL sa turom! Ajmo kGk <3 bracu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CPU WXY Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Ispravi tamo urbanExp Nish-Krushevac,javljamo do 12tog najverovatnije dolazimo. READY STEADY POZ @SALENATION DUVAJ GA NAPUMPANI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 napumpani lol ....sale pumpadzija ! Quote Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.sale Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 jesi mu cestitao rodjendan ? bezi bobane mali Quote dosta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Zasto iko pokusava da se nastavlja sa Saletom ? Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilija91 Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 DAJ OPUSTI SE SVE JE SAMO IGRAAA! Quote J www.kgb-hq.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts