Gille90 Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Lesko mafija po Novom Sadu .... Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 .... da nema arma cs bi bio dosadan :D:D to Arme, oplodi nas ! Ljudi ovo je bio turnir lokalnog karaktera i ljudi koji su ga pravili nisu profesionalci u tome !!!! konacno 1 pametan. Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 (edited) e da i pravilo o istom broju bodova za kobricu ( koje nigde ne postoji navodno i lupio sam glupost... ) preuzeto sa uefinog sajta pravila lige sampiona: "7.06 If two or more teams are equal on points on completion of the group matches, the following criteria are applied to determine the rankings (in descending order): a) higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question; b) superior goal difference from the group matches played among the teams in question; c) higher number of goals scored away from home in the group matches played among the teams in question; d) superior goal difference from all group matches played; e) higher number of goals scored; " direktan link http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Downlo...77_DOWNLOAD.pdf :D Edited August 18, 2009 by Dushan R. Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CPU WXY Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 gg bb,veritas,kgg,BMK(vF),ljudi u organizaciji u nashoj igraoni su se maksimalno trudili i isposhtovali nas u fullu,mali pastuv mnooogo smo mu duzni brat nash,kralju hvala na svemu isposhtovao si nas samo tako:)Gazda igraone ID (abaRth) je dao maksimum i isterao tur do kraja svaka cast,jos samo demoe i gg :) @abaRth kralju ako ti nije frka samo lepo sredi demo-e imenuj ih,da ne moram skidati sve vec one koje zelim. @arm-mazalica LEGIJA :) @Zelda SHA RAIIIISH ???? <3 :))) @SALENATION duvaj ga napumpani <3 @lesino ne prdi nego se pokazi u bg-u 5-6 sept. <3 @gille ne da mi je bio merak na pache kad sam te prcao pa nisi svestan <3 @brat prole <3 @kr1l3 namazani duvaj ga :) Josh jednom gg vidimo se uskoro READY STEADY POZZZ vF : bunny, mali bunny, pera, kingor +1 uE : ap, spectre, negro, wxy, deiko. @uE andjeo stakla,spectre(krimos)negro,moja malenkost,ne deiko vec Deik (Dejan Simic)- Leskovac :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abaRth Posted August 18, 2009 Author Report Share Posted August 18, 2009 (edited) Samo da kazem da sam ja bio predstavnik I.D igraone ne organizacija @ why bice demo za neki dan brate iz I.D igraone razlog:jos nisam dosao sebi @ GG svima osvajacu tura urbanu,BMK i posebno ekipi p0z <3 my brat Touc'h @ Miske sry za mouse fix video si da nije do mene nzm koj mu je bio @ Urosh dobio obecanje momci koji su igrali ovde su svedoci sta sam rekao i sta ce biti.... @ kobrica objasnio sta/kako @ Leader,aleksa,wula najaci likovi <3 @ Gile jel si stigao qci jbno :S (puusti msn na pm tnx) @ Lesko ne qrci se pls znaci smorio si sa debilnim prepucavanjem Pozz svima pa se vidimo o5 ako da bog GG Moderator lock tnx Edited August 18, 2009 by abaRth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Brate, ostavi se leska, stoji armija iza njega.. :) LESKO, you'll never walk alone! ^ Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spectrume Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Shvatio sam posle tura sta se dogodilo sa mf i zasto je reg key za default mf bugovao, odnosno nije bugovao nego je CS startovan sa game parametars koji ubijaju akceleraciju. Naravno meni u trenutku nije palo napamet da su parametri u precici jer na desktopu stoji reg key "mouse fix" i "default mf" te nema logike da je neko ubacivao parametre... no nista ne mora da bude logicno posebno kod nas u Srbiji :) Nama ostaje da zhalimo sto smo prve dve mape r1pper, 7eleven i ja bili neupotrebljivi zbog mf-a.. kasnije kada smo seli na racunare gde je mf bio ok dobili smo, ali kasno. Tebi ne mogu da zamerim brate moj nishta jer si dao sve od sebe, samo da se neko od nas setio da klikne na properties... nema veze u svakom slucaju smo se lepo druzhili i radujem se unapred sledecem susretu, GG Quote KDS Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Lesko mafija po Novom Sadu .... pa malo Exit,ovo ono :D. Samo da kazem da sam ja bio predstavnik I.D igraone ne organizacija @ Lesko ne qrci se pls znaci smorio si sa debilnim prepucavanjem ali samom izjavom "da se ja kurcim" pokazujes koliko nemas mozga. Procitaj jos jednom sve,ali racionalno,i razmisli malo o cemu se radi. Brate, ostavi se leska, stoji armija iza njega.. :) LESKO, you'll never walk alone! ^ hahahaha,budalo :D. btw,signa ti je pobedila! :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negro Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 gg veritash onlineri , gg bb , kgg , vF ( KABR GG ) mali stuvpa hvala ti sto si nas trpeo u 4 ujutru dok smo se banjali kod tebe :D <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1b0 Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 oce biti demoa iz game zona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 gg veritash onlineri , gg bb , kgg , vF ( KABR GG ) mali stuvpa hvala ti sto si nas trpeo u 4 ujutru dok smo se banjali kod tebe :D <3 Mi on lineri ? Negro pomesao si pojmove ... :D WXY Smederevo lep grad a ? :D Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
negro Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Mi on lineri ? Negro pomesao si pojmove ... :D WXY Smederevo lep grad a ? :D ONLINERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :) gille dgl lep pishtolj ? :) <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 aj bezi sledeci turnir ako mi to uradi o5 prebicu te sto posto :D Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoC | Deik ^TG Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Ipak pobedjuje WXY sa rechenicom " MA DODJI GUZOOOOOOOOOO" HAAHAHAHA:) Quote DIVLJI DIVLJI JUG!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolence Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Ipak pobedjuje WXY sa rechenicom " MA DODJI GUZOOOOOOOOOO" HAAHAHAHA:) HAHAHAHAHAHA Quote ............................ Ljudi,manite se zlobe !!! ................................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
negro Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Ipak pobedjuje WXY sa rechenicom " MA DODJI GUZOOOOOOOOOO" HAAHAHAHA:) HAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHHAAHAHAAHAHAHAHHHHAHHAHAHAHAHHAHAAH WIN ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 JEBI GILLETA JEBI GA KAD NE ZNA :D Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4trix Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 koleza opet pravish sranja Quote http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Sylvanas&n=Chea Link to comment Share on other sites More sharing options...
kR1l3- Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 JEBI GILLETA JEBI GA KAD NE ZNA :D HAHAHAHHAHAHAHHAHAAHAH KHAMAN ! Quote VERITAS - PRE SVEGA SMO DRUGARI :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Ja se izvinjavam Negro aka forki i gia aka get right .... wxy je indijanac al smederevo je jako lep grad .... :D Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CPU WXY Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Ja se izvinjavam Negro aka forki i gia aka get right .... wxy je indijanac al smederevo je jako lep grad .... :D Namazi se gille :) Gille Jenifer lopez <3 onlineri te peglaju ubi se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Smederevo jako lep grad ! Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CPU WXY Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Poshteno jeste :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cetonx Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Jel si ih pocepao wxy a? xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CPU WXY Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Jel si ih pocepao wxy a? xD Nisam bio losh ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts