destr0yer Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 (edited) ko je pravio grupe ? Mi,kgk,virtual force,dal si pametan ? vF treba da se smesti u prvu grupu....aj ispravi to o,O KGG TG KGK FREAKS phobia catacomb urban bb, realno vF treba mesto TG sa kgg da padne,ovaj ko je pravio grupe n ije bash zdrav :S Edited August 13, 2009 by destr0yer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Mislim da to nije jagodinski vf, elem, u svakom slucaju je neki bogalj pravio grupe, stavio je BB ue i veritas u jednu grupu, a u ostale po 2 ili 3 low seed. Razumem ja da se prepucavaju veritaj i ue pa je tu neka fora, ali je bb svakako trebao da bude u nekoj drugoj grupi. Kod nas u grupi su 3 low seed ekipe, mislim da totalno nije odradjeno kako treba. My 2 cents. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzonee Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 ne kapiram zasto ne moze da se igraju 2 grupe u isto vreme ako ima 2 igraonice ? :S grupe se zavrsavaju u 21h to je malo kasno zar ne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 nema dovoljno kompova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mali Stuvpa Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 ovako bekilla je pravio grupe mi smo mu pomogli tj ekipa TG... ako nekome smeta nek pravi turnir sam i ajde malo manje kenjajte na forumu... a za vF nismo znali da ce da dodju i trebala je skroz druga ekipa da upadne,ali mozda cemo da izmenimo i to ne zavisi od mene nego od bekille...nemoj te odma da smarate sto ovo sto ono imate sve lepo napisano pa gledajte ako ocete ako ne sta da vam kazem... a tebi elle ako su retardirane drupe idi pogledaj se u ogledalo,a dzone za pismene pise da se igra u 2 igraone.... dovoljno... ja se nadam da ce lepo da prodje tur sto je jova organizovao......pozzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzonee Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 pa ako se igra u 2 igraone zasto to ne moze brze da se odvija ? nego svaki mec svi cekaju da se zavrsi i onda tek krece drugi :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 brate 2 igraone po 10 kompova ... Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
destr0yer Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 ovako bekilla je pravio grupe mi smo mu pomogli tj ekipa TG... ako nekome smeta nek pravi turnir sam i ajde malo manje kenjajte na forumu... a za vF nismo znali da ce da dodju i trebala je skroz druga ekipa da upadne,ali mozda cemo da izmenimo i to ne zavisi od mene nego od bekille...nemoj te odma da smarate sto ovo sto ono imate sve lepo napisano pa gledajte ako ocete ako ne sta da vam kazem... a tebi elle ako su retardirane drupe idi pogledaj se u ogledalo,a dzone za pismene pise da se igra u 2 igraone.... dovoljno... ja se nadam da ce lepo da prodje tur sto je jova organizovao......pozzz Grupe ste napravil tako da bi proshla ekipa TG.....al nmvz ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHOBIA deNic Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Opustite se momci , phobia uzima :) Quote PHOBIAteam! 8:57pmAlexandar imash 6 ? za fudbal? :D:D 8:57pmStefan hahahahhahaaha LOL :):) ne :D:D 8:57pmAlexandar ozb :D:D eo mi smo lan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 <3 phobia ! :D Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 cekaj a gde je tu SK ? Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 SK|Dejan ? Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolence Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Bas ravnopravne grupe :) hf Quote ............................ Ljudi,manite se zlobe !!! ................................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1Ng0r Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 hf vidimo se tamo ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kGk.lazin Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 hahahha..GRUPA u kojoj je BB stvarno nije OK.. ...veritas,BB,urban..omg :S..xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 jbg. nek traze pare nazad :D lmao ... gogo urban(krusevacki deo) ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHOBIA 1NTEL Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 GL HF sa turom ^^ pa vidimo se tamo :D @ destr0yer pico se gleamo tamo ? @ WXY bro mozda sad dobijes priliq da me skines na malom :P <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abaRth Posted August 14, 2009 Author Report Share Posted August 14, 2009 Nerazumem sta vam nije jasno oko grupa? Odredjeni su nosioci grupa a ostali su izvlaceni iz sesira.Kako je ispalo tako je a to oko namestanja nemoj da izmisljas videces kad dodjes jacinu ostalih ekipa.Jos jednom molim ne mracite ovde nemoj da ste smesni hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Nerazumem sta vam nije jasno oko grupa? Odredjeni su nosioci grupa a ostali su izvlaceni iz sesira.Kako je ispalo tako je a to oko namestanja nemoj da izmisljas videces kad dodjes jacinu ostalih ekipa.Jos jednom molim ne mracite ovde nemoj da ste smesni hvala A sta ste vi ocekivali? Okacili ste ovde, morate i kritike da dobijete za sve sto niste kako treba odradili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destr0yer Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 GL HF sa turom ^^ pa vidimo se tamo :D @ destr0yer pico se gleamo tamo ? @ WXY bro mozda sad dobijes priliq da me skines na malom :P <3 gledamo se intel ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mimikg Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 (edited) I am MANAGER of the kGk!!!!So please for RESPECT :) Deca osvajaju TURNIR!!!Kobrica <3 Lazio :) M1m1.5bRo <3 Lazio SVE JE PARE BACIO I am MANAGER of the kGk!!!!So please for RESPECT :) Deca osvajaju TURNIR!!!Kobrica <3 Lazio :) M1m1.5bRo <3 Lazio SVE JE PARE BACIO Edited August 14, 2009 by Mimikg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CPU WXY Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 GL HF sa turom ^^ pa vidimo se tamo :D @ destr0yer pico se gleamo tamo ? @ WXY bro mozda sad dobijes priliq da me skines na malom :P <3 Vazi vazi vidimo se tamo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeaDeR Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 (edited) Mimi bolje upload demoe nego sto smaras ovde . . . :) IDEMO BB! :D Edited August 14, 2009 by M5 - LEADeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 srecno na turniru drugari, phobia <3 , nemoj da me razocarate i cuvajte Saleta :) by mighty me xD Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 ljudi, eyel uzima! :@:@:@:@ Quote Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts