real-X Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Jer neko imao iskustva sa tzv Autofishing addonom sa sajta http://www.autofishing.org/ ? Prema objasnjenju sa sajta, features ovog addona/programcica su odlicni, ali jezim se s obzirom da je u pitanju *.exe fajl, sa (bar za mene) neproverenog sajta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Mozda nije neki addon koji stiluje sifru :) Ali Blizz ce da vidi .exe i dobices ban, sad vidi koje ti se od odve stvari vise svidjaju. Iskreno nijedan addon ne bi instalirao koji ima izvrsni fajl. Mozda nije neki addon koji stiluje sifru :) Ali Blizz ce da vidi .exe i dobices ban, sad vidi koje ti se od odve stvari vise svidjaju. Iskreno nijedan addon ne bi instalirao koji ima izvrsni fajl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 kako se ulogujes sa tim .exe fileom istom tom brzinom dobijes bananu =D Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
real-X Posted August 8, 2009 Author Report Share Posted August 8, 2009 kako se ulogujes sa tim .exe fileom istom tom brzinom dobijes bananu =D Hehe, znaci GMovi sprovode momentalni gangbang :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 vidi sinko da ti kazem, glupo je da to radish ali moze... znachi nisam siguran koji je addon u pitanju, zna wudu ako dodje, i lepo cepash dok te neko ne prijavi, a da te nebi prijavio, kako fishing moze i u bari da se nabudzi na max, odesh u wailing caverns i kod zadnjeg bossa sednesh i pecash, gledash tv, sam si u instanci niko te ne vidi... i kad zavrshish imash gomilu deviate fisha shto je supercool... nemoj dok ti ne kazemo koji addon btw! Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevolveR Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 mogu da te banuju zbog toga a veruj mi ispasces retard kad kazes banovali me zbog pecanja ...moj save idi i pecaj sam jebes botove :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 as I said, mora neko da te prijavi da bi te banovali... Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoqovi Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Ja botovo kolko oces,piroxbot...ali dosta baguje zbog raznih sranja vezano za grafiku(refleksija vode i sl.) Mene nisu banovali,ali se ne cimam vise s tim jer mnogo baguje, i extra je tesko da ga namestis da klikne na plovak kad treba.... Probaj,rizikuj..kako god,...ja niasm dobio ban to samo mogu tu kazem Ajd pa pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjalo Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Pirox koristim vec 6 i vise meseci i nikad nisam imao problema ... ni sa GM ni sa samim programom ... prednost je sto radi samo sa pikselima monitora tako da nema frka oko banova ( osim ako te neko ne prijavi ) ;) do ovog zadnjeg patch-a je bila banja sa WG ... ostavim ga celu noc da peca, ali sad samo 2 ipo sata max moze ... Quote .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts