Who?! Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 1) Kasnjenja bez, sve ekipe su duzne da se pojave 10 minuta pred pocetak meca i da se zagreju (zavisi od admina). Ekipa koja se u zakazanom terminu ne pojavi na serveru automatski gubi 0 - 16 2) Ako u toku mecha nekom igracu pukne net, zablokira racunar...stavlja se pauza odmah, a igrac ili zamena imaju 5 min rok (nije fiksno) da udju na server i dalje se nastvlja normalno. Ako igrac ne ulazi na server, admin koji kontrolise mech skida pauzu i ekipa nastavlja mec sa 4 (ili manje) igraca. Ako se pucanje desava u prve 3 runde takodje ce se mech pauzirati, sacekati igraca i onda nastaviti (nismo hteli da stavljamo da ide restart zbog zloupotrebljvanja jer je ovo ipak online turnir). 3) Kada vase ekipe igraju meceve znacete minimum 1-2 dana ranije pre meca. Odlaganja meceva u prvom krugu nisu moguca tako da su vremena za odigravanja FIXNA! Kada se zavrsi prvi krug svaka ekipa ima jedan karton za odlaganje do kraja turnira. 4) Ako u toku mecha zapazite bilo kakvu nepravilnost, nemojte gubiti vreme da isterujete pravdu (da psujete i slicno) vec zavrsite mech a posle cete moci da odgledate demo i ako budete sigurni da je bilo neke nepravilnosti da se zalite na forumu. Takodje mozete adminu da prosledite primedbu (say_team: @text). Vredjanje i slicni ispadina SAY: nece se tolerisati. 5) Zabranjeno je koristiti say za prebacivanja ili provokacije, samo Team Leader sme koristiti Say, za svu komunikaciju sa saigracima koristite say_team ili Team Speak. Nepostovanje dovodi do upozorenja admina i admin ima pravo posle 2 upozorenja da prekine mech a da kaznjena ekipa izgubi mech sa 0-16. 6) Obavezna je igra na 32 bit. Ukoliko ekipa koja je pobedila nema neki SS ili se pokaze da su igrali na 16 bit a protivnicka ekipa se zali, onda je taj mech draw. Sledeci isti prekrsaj ekipa gubi mech dw! 7) Kada dodje vreme vaseg mecha, pre nego udjete na server stavite odmah svoj tag+nick da bi mech sto pre krenuo. 8) Dozvoljeno je da igraju samo prijavljeni igraci. Eventualne izmene morate prijaviti bar 1 dan pre mecha, u suprotnom ekipa taj mech gubi! 9) Svaka ekipa ima po jedan karton koji ima sledecu mogucnost: Ukoliko ekipa zeli da odlozi mech a suprotna ekipa ne zeli da odlozi ili ne moze, ekipa koja je trazila odlaganje moze da ulozi karton koji automatski odgadja mech. Posle ulozenog kartona, ekipa se za eventualna odlaganja ili mora dogovoriti za odlaganje sa protivnickom ekipom ili se skupiti za zakazani termin. 10) Silent Run je zabranjen. 11) Auto. snip. zabranjen. 12) Igrace se u 4 grupe po 4 ekipe, prve 2 ekipe idu u dalji tok takmicenja a druge 2 ispadaju. Posle toga sledi winner/looser sistem. Sliku takmicenja cu naknadno okaciti. link foruma: www.spg-hq.com/forum direktan link do prijave: http://www.spg-hq.com/index.php?board=152.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_Indjija Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Silent run zabranjen, smejurija !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStrike Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 pa sta ako je zabranjen ? samo ne znam kako ce 1 ili 2 admina pratiti 10 igracha dal su radili sr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.sale Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 ALO "GLAVONJE" SILENT RUN NA SKROL JE ZABRANJEN, VALJDA ?!??! dosta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Aj ti na online ligi dokazhi da ga radish na tastaturu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 mora prota aka c4 da bude mirodjija svuda :D KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Realno, silent run ne moze da bude zabranjen zasto je izasao novi protokol 48 da se cuje svaki doskok? Svako cupkanje pa i u mestu se cuje, tako da je silent run nemoguc, radi ga svako ko je navikao ali nema nikakvu svrhu sa tim protokolom. Protokol treba koristiti u ligi, provera da li je protokol neka skakuce svaki igrac u mestu na pocetku a sudija slusa i to je to :) ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.sale Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 vidi se to proko moj dobri :D dosta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Pa znam ja to brate, al mislim da obojica znamo shta bi se desilo kad bi igrao protiv ortaka organizatora i oni ti kazhu da si drkao skrol a ti kazhesh nije na tastaturi sam. :) Gasho, ako se ne varam sve je vratjeno na staro zbog bagova koji su se pojavili. Bar sam siguran da se pocupkivanje u mestu ne chuje. Gia Vrbas je predgradje Novog Sada. AHA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 ne ne, i u mestu se culo brate.. Stanes u mesto i skoci kad doskocis dole cuje se. Isto i na manju kutiju kad se penjes ili bust. ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 ne ne, i u mestu se culo brate.. Stanes u mesto i skoci kad doskocis dole cuje se. Isto i na manju kutiju kad se penjes ili bust. ja to takođe ne čujem @ontopic,šta je sa nagradama ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Jeste, sad sam probao. Ali chuje se samo kad skochish i doskichish u chuchnju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Jeste, sad sam probao. Ali chuje se samo kad skochish i doskichish u chuchnju. kao sto je i bilo u protokolu 47. kad su poceli da patchuju na 48 onda se sve culo svaki skok se cuo sve sve sve walkujesh cucnes cujes se itd... posle su vratili sve na staro samo su silent run ostavili da se cuje jace i josh par stvari ... lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
gidracz Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 pa kad pocinje ^^ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who?! Posted August 4, 2009 Author Report Share Posted August 4, 2009 pa kad pocinje ^^ ? jos 5 fali...:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Sutra u 5. ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who?! Posted August 4, 2009 Author Report Share Posted August 4, 2009 Prijave zavrsene.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 joj shto volim kad se posle mene zatvaraju prijave. ^______________________^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 ko uVopste igra ? Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHOBIA deNic Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Kad pocinje ovo ? :) Oce li uskoro grupe ?:) PHOBIAteam! 8:57pmAlexandar imash 6 ? za fudbal? :D:D 8:57pmStefan hahahahhahaaha LOL :):) ne :D:D 8:57pmAlexandar ozb :D:D eo mi smo lan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who?! Posted August 6, 2009 Author Report Share Posted August 6, 2009 Server : SPG-HQ ClanWar #3 STEAM by kgb-hosting.com IP : 217.26.212.10:26669 Password : spgcw3 8.8.2009 - Subota 18:00h - nFOX vs. freakS 19:00h - fusioN ~ vs. kpu 20:00h - Terminate and Destroy vs. F5 21:00h - NEMOGUCE JAKI vs. accoplishment Server : SPG-HQ ClanWar #4 STEAM by kgb-hosting.com IP : 217.26.212.10:26670 Password : spgcw4 8.8.2009 - Subota 18:00h - Mystery vs. PHOBIA 19:00h - trauma vs. trinity 20:00h - reunion vs. catacomb 21:00h - mama voli kad smo goli vs. Macke Borbene ------------------------------------------------------------------ Server : SPG-HQ ClanWar #3 STEAM by kgb-hosting.com IP : 217.26.212.10:26669 Password : spgcw3 9.8.2009 - Nedelja 18:00h - WICKEDSICK vs. SDK Gaming 19:00h - team play vs. GOTFRAG 20:00h - arcade vs. Deagle 21:00h - freakS.on vs. Pivo-team Server : SPG-HQ ClanWar #4 STEAM by kgb-hosting.com IP : 217.26.212.10:26670 Password : spgcw4 9.8.2009 - Nedelja 18:00h - WAD vs. FTP.mix 19:00h - divljina! vs. 4uR team 20:00h - obsession vs. GAMING-SERIES 21:00h - got to go Team vs. sickfrag team ------------------------------------------------------------------ MAPA : de_dust2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 protinjo gl sutra xD ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 gg proto ajele i ostalima xD ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 hehe i mi smo bili u miksu :) 3 igraca iz ekipe i 2 sa strane :) ali svejedno dobar mec bio , vidi se da ste vezhbali , ali mora josh :)))) ajde prodjite grupe pa da se opet negde sretnemo :) gl <3 ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 ajajaj prcas mali na finjaka :) neka ti sabijaj :D I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts