GoGo.top5.Rt Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Treba mi pomoc,ako neko ima 3gnet i igra dotu.Imam ovaj net vec duze od pola godine,iz Lazarevca sam,uvek mi je radio bez problema.Ali u zadnjih 3-4 nedelje imam masovni lag,spikes,pa hocu da vidim dali iko igra sa ovim netom i dali ima isti problem.Ne mogu da nadjem resenje,pa ako neko ima 3g ili slucajno moze da mi pomogne bilo bi lepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEP Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 MIKICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE <3 Quote http://img91.imageshack.us/my.php?image=aaamo4.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 MISHIKE Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 poz Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreedySerbian Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 nemam iskusta sa 3gnetom, ali podatke o netu mozes da proveris vrlo lako, preko commander komande u windowsu start/run kucas cmd--> enter u crnom prozoru pingujes google ---- > ping www.google.com -t meni pingovi idu oko 30 zato sto imam solidam upload, igrivo je sve do 100, mada moze i preko 100-150 zavisi od coveka :D sledece sto bi mogo da proveris je brzina, i to je lako www.speedtest.net, videces mapu (ako ne znas nista o tome da ti makar malo pomognem) i kliknes na budapest (odaberes server u budimpesti, on je najbolji za nase krajeve, mada mozes da probas i sa drugim serverima) Dobices info o pingo, downloadu i uploadu. Download ne bi trebalo da je problem, sve sto je preko 512 je dobro za igru, problem najcesce nastaje zbog malog uploada koji je ponekad kod nekig providera 64 na papiru a sa gubicima od 10% bude i manje (sto je nemoguce za igranje). Znaci obrati paznju na upload (da bude od 100 pa na gore) i na onaj ping u CMD sto sam ti gore naveo, ping bi trebalo da ti ide neprekidno (tu i tamo) Ako ti se cesto pojavljuje "request timedout" onda gubis dosta paketa i u qrcu si :) ne smeta ako gubis po jedan paket na svakig 5-10 sekundi, ali ako je to cesce... Nadam se da ce ti ovo pomoci, Pozz (ako je ovaj topic neka sprdnja koju ja ne kapiram onda FF ^^) Quote [ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts