Janko M. Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Da li je realno da ti administrator obrishe account sa foruma samo zato shto si u spam sekciji dokazao da znash vishe o hardveru nego on :) Nikoga nisam vredjao, samo sam objasnio neke stvari :) Spojio sam njegov posti moj odgovor. Izvolte SS Posle je dotichni pocheo da se sprda sa urednikom SK. itd itd i obirsao mi je nalog jer mu se moze, jer je kgb forum administrator :))) e da, na kraju je zakljuchao topic ;D (mozda su ga i izbrisali do sad) http://www.kgb-hq.com/forum/viewtopic.php?...5&start=150 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 sram ga bilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 next level Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 BRATE KOGA BOLI KURAC KAKVE TO VEZE IMA SA CS SEKCIJOM RUR FORUMA ???????????????//// Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolence Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 tragedija ............................ Ljudi,manite se zlobe !!! ................................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janko M. Posted July 10, 2009 Author Report Share Posted July 10, 2009 Ima veze, jer hocju svi da vide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 e nek si mu rekao :) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 video... i shta sad da radim? potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 ovo ti nije trebalo,'ladno te komma hejtuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 dementijava pobedila a ? NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gms.rus Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Ljudi kakva je ovo budala necete vjerovat xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarovsk1 Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 (edited) posle 10min citanja svega,i onom sto si napisao ti stvarno mislis da si "objasnio neke stvari :)" ? LOL 1)koji to cs igraci igraju sa Antialiasom i AF ?99% ni ne zna sta je to,bitno je da radi i da ne rasipa metke. 2)baratas sa par pojmova(i jos te pojmove nisi ni lepo srocio,tj ni ne znas u praksi,procitao si negde i to je to) koje ponavaljas u krug u svakom postu ko dete od 10god... 3)LOL opet :) ovo sto ti je rekao je tacno... "GPU pretvara binarni kod u sliku, lol, decko ne znas sta pricas, sam si se zajebao i sad se vadis na gluposti. GPU nikako ne moze da radi sa binarnim podacima, jer je on na nivou 1, a binaran kod je vec 3-4 nivo software." e nek si mu rekao :) pa poenta je da mu nista nije ni rekao,janko izgleda puca od nekih kompleksa ako misli da je objasnio u temi bilo sta sem slike gde se vide ivice pri Antialiasu...ako ti mislis da su ti ovi tamo zakljucali zbog toga sto si "objasnio" (LOL) i dosao si ovde da lecis ego,batali... Edited July 10, 2009 by Swarovsk1 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gms.rus Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Ma kazem lik je neznalica (inzinjer xD ) kao prvo jesi rekao Drasku (webmasteru) ako mi nadjes gresku u tekstu brisi mi akaunt ako ne brisi sebi? Lik ti je nasao gresku i bez razmisljanja ti je ocistio akaunt e sad sto ti neces to da priznas tvoj problem jbg :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilija91 Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 decko tebi izgleda nije dosta sto si se obrukao na KGB forumu, pa hoces i ovde xD KING! J www.kgb-hq.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1Los Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 PWNED !!!!!!!! JEBEI JANKO M. JEBI BRE WEBMASTERA LOLED! www.senseyeesports.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
bpg.KOKANIDJA Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 janko najpametnija budala koju sam dosad sreo na netu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maca! Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Prli baja koliko je glup :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 poz janko m. mene jako zanima sta se tebi desilo na kgb forumu i u kakvoj situaciji si se nasao, pricaj mi jos o tome MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 ...ili jos bolje,nemoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts