Dreadlord Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Stvar je sledeca, mi smo naisli na ovu sliku...i cenimo da je autenticna...a chovek na slici tvrdi da on nije bio tamo i da je to photshopovonu? Shta vi kazhete, autentichno ili photoshopovano? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Ocigledan PS, svi po naocare oma sad oma. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 pa ako kazete o kome se radi i u chemu je fora mozda glasam da je autentichna :D (moze i mito x) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 10, 2009 Author Report Share Posted July 10, 2009 Ocigledan PS, svi po naocare oma sad oma. Stvarno precizna i detaljna disertacija da je PS. pa ako kazete o kome se radi i u chemu je fora mozda glasam da je autentichna :D (moze i mito x) Ma kolega sa faxa bio da oda poshtu majkl dzeksonu, i poriche - mi stvarno nemamo pojma, jeste da ga par dana nije bilo...al je bash ono cela situacija epic...bila fejk ili ne. Tako nije do fore :D Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Smaras palacinkaru, ali ajde. Covek nema senke na licu, znaci vestacko svetlo je korisceno da se on slika tj. blic dok ostali ucesnici imaju senke nastale od sunca. Jel ti dovoljno ili da pomenem da ima crnu linuju nastalu od secenja slike na levom obrazu ? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 ne videh topik ranije da kazem isto sto i pekar.Gg pekare. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 10, 2009 Author Report Share Posted July 10, 2009 Smaras palacinkaru, ali ajde. Covek nema senke na licu, znaci vestacko svetlo je korisceno da se on slika tj. blic dok ostali ucesnici imaju senke nastale od sunca. Jel ti dovoljno ili da pomenem da ima crnu linuju nastalu od secenja slike na levom obrazu ? Josh samo kad bi neko reko da mu fali ruka, i ja bi bio srecan. No njegovo obrazlozhenje zashto je photoshopovano - kriva je malo glava OLOLOLOL Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 kao fotograf kazem da je slika potpuno autentichna! hvala. Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 A ja kao pekar, kazem da si los fotograf, gtfo nuube. :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 10, 2009 Author Report Share Posted July 10, 2009 kao fotograf kazem da je slika potpuno autentichna! hvala. to se ceni A ja kao pekar, kazem da si los fotograf, gtfo nuube. :) Ja kao pajser, kazhem da mashish poentu :) gtfo a pedobear wins today cause of you. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 da bre, snimili su i duh majkl djeksona u neverlandu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 PS, lose odradjene senke na njegovoj vugli i gleda u kameru.. a svi ostali gledaju u potpis ove azijatkinje :D a i vugla mu je vishe blurovanija od ostalih vugli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Ne brate, nismo mi ukapirali, nije on stvarno hteo da nas pita da li je ovo PS ili ne, vec da postavi sliku da vide neki od ljudi sto znaju tog lika, interna fora ovo-ono. Ispali smo glupi u drustvu :( Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 10, 2009 Author Report Share Posted July 10, 2009 Ne brate, nismo mi ukapirali, nije on stvarno hteo da nas pita da li je ovo PS ili ne, vec da postavi sliku da vide neki od ljudi sto znaju tog lika, interna fora ovo-ono. Ispali smo glupi u drustvu :( Zapravo sad si ispao soprshtenjem epski glup, fora je bila da se ovde izglasa da je tru - kao shto je chovek vetj izvalio i napisao. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 sta ima da glasam, vidi se iz aviona da je fotosop Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 koji ste vi kraljevi, al majke mi:) pa jebote bilo ko ko ume da postavi topic na forumu i jos nakaci sliku ne moze ovako nesto da pita ozbiljno Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 (edited) koja si ti carica, al majke mi:) mozda je corav ili ima problema sa percepcijom ociglednog, pijan ili nadrogiran a ja ne gledam u pasulj pa da znam sta neko hoce,a kao sto sam i rekao, interna fora, i to bas bas interna. da je ps-ovao sliku voodoo_a, ivana, gruje, kojota ili nekog poznatog sto i mi niskog ranga znamo pa da i provalim sta hoces tacno od nas ali ovako ... Edited July 10, 2009 by Pekarman Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 e jeste sad, brate, pogledaj sliku samo... a i sto si na kraj srca Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Dule, shto ne dade lepo ceo klip... http://www.youtube.com/watch?v=9Am67-Sew7k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 10, 2009 Author Report Share Posted July 10, 2009 koja si ti carica, al majke mi:) mozda je corav ili ima problema sa percepcijom ociglednog, pijan ili nadrogiran a ja ne gledam u pasulj pa da znam sta neko hoce,a kao sto sam i rekao, interna fora, i to bas bas interna. da je ps-ovao sliku voodoo_a, ivana, gruje, kojota ili nekog poznatog sto i mi niskog ranga znamo pa da i provalim sta hoces tacno od nas ali ovako ... Ja kad bi video epski blur na epski isechenoj kosi sa belom pozadinom ili bi reko za choveka koji pita da je toliko slep da mu neko verovatno chita shta ljudi pishu po forumu i onda diktira nekom shta da otkuca ili da trazhi odgovor da je slika autentichna :) Ajde pekare umesto da smarash, idi lepoj pitaj da je prcash...nemoj dolazish ovako nervozan na forum, ovde smo radi zabave :) <3 Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 ladno pojeftinio benzin za 10 para! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts