siphon Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 daj slike picka mu materina :D Quote famine,pestilence,war,death. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagortnskk Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Ma dajte bilo sta!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Zeljnici jbt Ko je blatio jelenu zezelj, ceo zivot jeo pipi ili gudi. hahah setim se Exita sad. probao sam tada pipi. posaljem ja ortaka do radnje po veknu leba, krem sir i sunku, a ovaj uzme PIPI jbt! i kao da probam, jos tripovao da je nesto kul kolko se reklamiralo. kad sam otvorio izvalim da je parizercina i to ne obicna. tolko je savrsena boja, da sam se stvarno zapitao sta sve melju i koje aditive stavljaju u te parizere... msm ok je ukus, mora da bude hahah, ali malo ga ima - malo nema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 daj slike picka mu materina :D Ma dajte bilo sta!! evo evo :) http://www.sendspace.com/file/mmwbgz Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts