domiNus Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 (edited) stan je na grbavici, u novoj zgradi do groblja (ako je to jedino u naselju). 4 dana = 120 evra za 2 osobe, naravno ukupno.. ima direkt prevoz do djave, preko puta diskont neki, veliko kupatilo, i tako.. upotreba bukvalno svega (frizider, sporet...) stan od drugara, znaci skroz opustencija, sta god da treba dogovorite se sa njim, on ce biti u stanu ali soba koju je kapirao da izda je odvojena, imaju dva lezaja, i mogu da garantujem da se necete pokajati ako se odlucite! :D i da.. ono, slobodno mozete da dodjete u sredu, da se raskomotite, palite u ponedeljak, znaci sve lepo po dogovoru(fakticki 6 dana za 120E), dobro i njemu i vama (i meni, imam procenat :D) kontakt pm ili 064 30 63 008 064 288 13 03 preporucujem jedan od ova dva broja, nisam cesto online ovih dana... *update* 3 osobe = 150E Edited July 3, 2009 by domiNus Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Jel moze ikako 4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 okreni me da se dogovorimo. update 3 za 120 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts