Nemz Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Pozz ljudi, pa evo kao sto topic kaze trazim negde dobar srpski ili balkanski guild. Probao sam da trazim po wow eu forumu ali tamo je puno forum trollova nista nisam moga da najdem :(. Ja igram Troll mage 80 imam puno iskustva iz znanja o wowu ,prvo sam poceo na privatnim serverima 1 .5 year a onda preso sa likovima na live. Sve ljude koje znam su international tako da pricam puno engleski i tome je i smorilo xD tako da hoce da nadjem dobar pve|pvp guild. Tako da ako znate neki srpski|balkanski guild da trazi ranged dps molim vas da postavite nihov sajt ili forum svejedno. Hvala unapred Nemz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksandar99 Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 www.loegpro.com Dunemaul ali aliansa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duccato Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Pravim ja guild al moram biti Guild Master,moj brat Zis ce biti officer! Ima mesta jos za 2 class leadera i sekretaricu Kasting za sekretaricu je sredom od 11:00 - 01:00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Pravim ja guild al moram biti Guild Master,moj brat Zis ce biti officer! Ima mesta jos za 2 class leadera i sekretaricu Kasting za sekretaricu je sredom od 11:00 - 01:00 ROFL, a treba vam neko na porti ? Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 tbh imo srpski guild je fail u najavi... igrao sam u 2 i posle 4 godine sam "pobegao" na drugi server gde poznajem par ljudi irl, a sa ostalima samo na engleskom, izdaje me nick na dku (nekalupa) ali na paladinu nece prepoznati i gg fala bogu, nashi ljudi u velikom broju na jednom mestu NOPE TY! Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 VITEZOVI REDA ZMAJA OLOLOLOLOLOL Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 (edited) VITEZOVI REDA ZMAJA OLOLOLOLOLOL Nas dragi patrijarh je nestao tragom i glasom kada su ljudi sa mozgom i gearom pobegli :) Mislim da je uzeo konopče :) Edited July 6, 2009 by Manowar84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osis Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 pa fora je shto nas ima malo ( realno, ajde ) pa onda morash da primash svakakve budale da bi imao dosta ljudi za full raid, i onda ovi normalni pobegnu od budala i raspad. Nacrtano svaki jebeni put ista stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 (edited) pa fora je shto nas ima malo ( realno, ajde ) pa onda morash da primash svakakve budale da bi imao dosta ljudi za full raid, i onda ovi normalni pobegnu od budala i raspad. Nacrtano svaki jebeni put ista stvar. O da, a odvale u vitezovima su legendarne.... Edited July 6, 2009 by Manowar84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 tbh imo srpski guild je fail u najavi... igrao sam u 2 i posle 4 godine sam "pobegao" na drugi server gde poznajem par ljudi irl, a sa ostalima samo na engleskom, izdaje me nick na dku (nekalupa) ali na paladinu nece prepoznati i gg fala bogu, nashi ljudi u velikom broju na jednom mestu NOPE TY! i ja sam mislio tako... a onda sam dosao u mocni sword1k! pisamo po igrici... dobro nismo bas ensidija... ali full zezanje i starija ekipa :D samo mojne da mracite oficire posto ce da me obese za muda zato sto reklamiram nasu poluzatvorenu sektu :PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzy Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 a er ima neko ovde horde srpski guild na sylvani? :P Quote ______________________________________________________________ Heaven Doesn't Want Me, And Hell Is Afraid Il Take Over... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 a er ima neko ovde horde srpski guild na sylvani? :P taj sam :D mislim nije moj guild nego sam u guildi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonika Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 jel laguje nekom u av-u trenutno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts