nele-zmaj Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 stvarno ste pobedili sa tim grupama..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.sale Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 ajde ne smarajte uvek smarate svaki turnir.... dodjite uvece i videcete grupe... Quote dosta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 ok sale, pobedio si. Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordan4dream Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 ne smarajte macu ...triperi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CPU WXY Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Chekaj maco zelish da te silujem ili da ?Mene prozivash a kobrici ne smesh nishta da kazesh.. CCC Jajaro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Brate,ja svo vreme zezam,ni jednog trenutka nisam bio ozb. ne mozes ti da se zezas na isti nacin kao sto se samnom zezaju "drugari" sa foruma , cs-a, i nekih drugih prica !! kao sto su sale jebem mu devojku a pesak joj ulazi u dupe .... i td i td .... niti se ja zezam sa tobom na bilo koji nacin jer te ne poznajem pa ne prilici ... vidimo se sutra ... mali !! Chekaj maco zelish da te silujem ili da ?Mene prozivash a kobrici ne smesh nishta da kazesh.. CCC Jajaro :) ej brate decko je retardiran , izgleda kao da jede pauchinu igrom slucaja on je alexin brat pa ce mi biti zao da ga bijem ali mi nikako nece biti zao da mu puknem jednu seljacku samarcinu Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.sale Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 ne lazi kobrice plagijatoru Quote dosta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzekut0r Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Bolje da se bijete ko ce pre GRUPE da nam izbaci ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 ne lazi kobrice plagijatoru sta ti je pajkominatore :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.sale Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 hahahaha hamza srbin ti je najrodjeniji ~ Quote dosta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Da li moze da se objasni dalji sistem ukrstanja? Hvala unapred! Da znam da li da idemo na bazen ili u BG pa da se vracamo... Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.sale Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 uze mi recenicu sa tastature xD Quote dosta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzekut0r Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Stavite ko se s' kim ukrsta... i ko u kojoj igraonici igra...necu da bijem sutra ko slepi putnik :D tnx :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CPU WXY Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 ej brate decko je retardiran , izgleda kao da jede pauchinu igrom slucaja on je alexin brat pa ce mi biti zao da ga bijem ali mi nikako nece biti zao da mu puknem jednu seljacku samarcinu Ako ti je toliko onda se prchite ko vas pr*a :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maca! Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 ^ A mene boli kurac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 ne mozes ti da se zezas na isti nacin kao sto se samnom zezaju "drugari" sa foruma , cs-a, i nekih drugih prica !! kao sto su sale jebem mu devojku a pesak joj ulazi u dupe .... i td i td .... niti se ja zezam sa tobom na bilo koji nacin jer te ne poznajem pa ne prilici ... vidimo se sutra ... mali !! ej brate decko je retardiran , izgleda kao da jede pauchinu igrom slucaja on je alexin brat pa ce mi biti zao da ga bijem ali mi nikako nece biti zao da mu puknem jednu seljacku samarcinu i jebem ti život kolko si ti slag'o. ti nećeš ni da dođeš da gledaš turnir -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 i jebem ti život kolko si ti slag'o. ti nećeš ni da dođeš da gledaš turnir -.- debeli pojeo si celog bambija !!! naravno da necu da gledam ... ali mogu da se prosetam 200 metara kad budu trebali da igraju !!! oko 6 mislim ? Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 kobrice ka`ce pravis mini turnir da dodjemo da se igramo? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 debeli pojeo si celog bambija !!! naravno da necu da gledam ... ali mogu da se prosetam 200 metara kad budu trebali da igraju !!! oko 6 mislim ? ahahaha bas tako !!!!! ko je igrao lazio pare bacio :) ko je igrao turnir mimi lazio pare bacio :) to ti je to :) hahaha mimijeva ekipa osvaja turnir. ljudi pišu ide LIFE,kad sam video,pao sam i da...ja kao menadžer ekipe BB,zbog šokantnog poraza od E Gima,celoj ekipi sam skinuo plate za 20%,što mu dođe da sada imaju 15 dinara po meču. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 i gde su demoi? :) Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.sale Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 (edited) Edited July 29, 2009 by SALENATION Quote dosta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 (edited) hahaahhahhahahahahaha pobedio je klip xDDD Remix jos bolji idemoo :DD ali gde su demoi :'( Edited July 29, 2009 by biohazard Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
imAnoob 4 wlm Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Ajde mimi demoi,demoi,demoi,demoi..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pi0tr3k Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 brate rekao si pre 2 dana "ili veceras ili sutra" sjeeeeeeeeeeee pa ajde vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 gde ste krenuli bre na gavru i konfija cuvare juzne pruge , ko krene na sajt taj prolazi ! ali sa jednim covekom ! :DDD Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts