micairvas Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Sony playstation 3, 60gb, 4 usb-a, citaci kartica Cf, ,SD,mini SD, pro, ekstra stanje kao nov, bez garancije kupljen u inostranstvu pre 2-3 meseca, ja dajem garanciju koliko hocete :D Uz njega idu 3 wireles djostika, 1 sto sam dobio sa njim sony sixasis i jos 2 logitech cordles, takodje ide i HDMI kabl (slika neuporedivo bolja sa ovom stvarcicom :D ) I idu 2 originalne igre PES 2008 i TIMESHIFT! S obzirom sta sve ide sa njim mislim da je vise nego realna cena 300e! Eventualno mozda bi mogla zamena za laptop tu ga cenim nesto vise! Uzdravlje!!! 064/247-0569 Novi Sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
micairvas Posted June 18, 2009 Author Report Share Posted June 18, 2009 Znaci ako je u pitanju vrhunski laptop dolazi u obzir i neka moja doplata, ali ne prevelika :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
micairvas Posted June 19, 2009 Author Report Share Posted June 19, 2009 Eventualno u zamenu jos dolazi u obzir noviji model telefon min 5mp, pod garancijom + doplatica!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
micairvas Posted June 22, 2009 Author Report Share Posted June 22, 2009 Snizenje ........... 280e hitno...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
micairvas Posted June 24, 2009 Author Report Share Posted June 24, 2009 ......................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 moderatore, reguliši ovo bump-ovanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 moji ortaci i ja smo resili da damo ponudu od 240 jura.Javi da li si zainteresovan. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
micairvas Posted June 24, 2009 Author Report Share Posted June 24, 2009 sto bi se reklo bump, aktuelno........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Oglašivači ne smeju aktivirati topik spamom ili kopiranjem oglasa. Odgovor je dozvoljen jedino ukoliko im se obratio drugi korisnik. Isti oglas se moze ponovo okačiti posle sedam dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts