Dr. Acid Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Neotpakovan vrhunski monitor iz naslova s digitalnim tv tuner-om i full HD podrskom. Sva potrebna dokumentacija, plus kao poklon digitalni foto ram. I ide daleko ispod cene u maloprodaji. Dusko 064/ 70-96-006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Malo sam izguglo i bas mi se svidja. Jel neko zna da postoji nesto bolje od Samsunga sada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 naravno da postoji, ali pitanje je da li tebi treba nesto bolje :) The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Kolko kapiram ovo je max rezolucija za sada, makar u nekom consumer electronics sektoru. Znaci povecavanjem dijagonale ne dobijam vise prostora, vec samo vece stvari na monitoru? Da ne komplikujem zasto mi treba monitor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Upravo to, sve zavisi sa koje razdaljine ces gledati u monitor, predpostavljam da neces dalje od pola metra tako da je ovaj full. Ja imam t220 vec godinu dana i zaista sam prezadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Kolko kapiram ovo je max rezolucija za sada, makar u nekom consumer electronics sektoru. Znaci povecavanjem dijagonale ne dobijam vise prostora, vec samo vece stvari na monitoru? Da ne komplikujem zasto mi treba monitor... koliko ja znam, tek na 30" (mozda i na 27, ne znam) dobijes vecu rezoluciju The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts