MarkoL Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 1/4 finale je samo jedna mapa dok je 1/2 i finale bo3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maca! Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Ajmo KBP BRE jEBIIIIIIIIIIIIIIIII Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 IDEMO PLAYMORE SABIJAJTE BRE PM FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Zamolio bih nekoga da mi potvrdi informaciju da li je milorada posle kobrice, kbp izbacio u grupama? posto sam cuo da ukoliko se to desi doticni prestaje da igra igricu? Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Samo je smor sto se ukrstaju PlayMore i 4gl u 1/2 no dobro. HF! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maca! Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Ti znas sta je dobro sta lose :P <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Zamolio bih nekoga da mi potvrdi informaciju da li je milorada posle kobrice, kbp izbacio u grupama? posto sam cuo da ukoliko se to desi doticni prestaje da igra igricu? da prosli su 4gl i kbp dok su newave i random napravljena ekipa ispali. Deo sa prestajanjem ne mogu komentarisati jer nisam upucen :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 ahahahaha, ae samo plz ako je milorad tu samo mu procitaj post = thx! Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 gore je negde na svezem vazduhu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simpleX.Zero Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 gore je negde na svezem vazduhu :P hamla ako si tamo zamlio bi te da igraju 4gl playmore 1/2 na server 2 , da gledamo na hltv mi stranci :D na server 1 kapiram ne radi nece ni proraditi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate2hate Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 (edited) hamla ako si tamo zamlio bi te da igraju 4gl playmore 1/2 na server 2 , da gledamo na hltv mi stranci :D na server 1 kapiram ne radi nece ni proraditi Izgleda da je pukao i server 2 [:(!] EDIT: Proradio je :) Edited June 20, 2009 by hate2hate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Naravno :) bice to veoma zanimljiv mec :) Izgleda da je pukao i server 2 [:(!] EDIT: Proradio je :) bila je pauza jer je ispala mreza iz kompa nekome u kbp-u(malo nerviranja i fizickog obracuna sa kompom :P) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 ok, nebitno, samo sredi da bude na serveru 2 4gl v pm :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rossonero Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 A jesu li igrali 4Glory vs Phobia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 A jesu li igrali 4Glory vs Phobia? upravo pocinju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate2hate Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 ok, nebitno, samo sredi da bude na serveru 2 4gl v pm :D ma tu se ishod vec zna :D bolje nation vs smk :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Playmore uzima sme li neko da se kladi 200 eurica ? I to uzima laganica, otju reci pisanje po sirotinji» Click to show Spoiler - click again to hide... «PlayMore ownz Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
z0lakbp Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 jel zavresen mec nation vs kbp i koj rez ? Naravno :) bice to veoma zanimljiv mec :) bila je pauza jer je ispala mreza iz kompa nekome u kbp-u(malo nerviranja i fizickog obracuna sa kompom :P) hogar u najavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrorz Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 (malo nerviranja i fizickog obracuna sa kompom :P) stavljam 10 hiljada dinara na hogara! Quote KRIK BESNOG PILETA Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessajaaa Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 ja sam jos za DH rekao da ne bi trebalo da imaju mesto ali drasko rece da ce da im da sansu :D(Hamla) znaci momci su u sarajevu izgubili licnu,u ponedeljak smo odma otishli u cips i 2 sata molili likove da odrade do petka,bar sertifikat da je licna u procesu,zato shto je bokee proshli turnir proshao sa tim kroz granicu kad smo doshli,da ne kazem da smo platili josh 40e da bude to na vreme,al pare su najmanji problem meni se igra samo!znaci potrudili smo se maximalno da dodjemo,ali nisu nas pustili i shta cu,mislish da je meni namjerno u cilju bilo da ispalim?! bilo je dosta likova koja sam htio upoznati shomy-ja iz wfg-a,al3xa mog druga dobrog zvao da se upoznam zato shto ga gotivim maximalno,i svi smo cekali taj turnir i shta cu sad,kako sam mogo' znati da me nece pustit,ako smo proshli put proshli? da znam znao skupio bi mix,jer i prvi turnir smo bili mix,al smo doshli!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cikaDrasko Posted June 20, 2009 Author Report Share Posted June 20, 2009 znaci momci su u sarajevu izgubili licnu,u ponedeljak smo odma otishli u cips i 2 sata molili likove da odrade do petka,bar sertifikat da je licna u procesu,zato shto je bokee proshli turnir proshao sa tim kroz granicu kad smo doshli,da ne kazem da smo platili josh 40e da bude to na vreme,al pare su najmanji problem meni se igra samo!znaci potrudili smo se maximalno da dodjemo,ali nisu nas pustili i shta cu,mislish da je meni namjerno u cilju bilo da ispalim?! bilo je dosta likova koja sam htio upoznati shomy-ja iz wfg-a,al3xa mog druga dobrog zvao da se upoznam zato shto ga gotivim maximalno,i svi smo cekali taj turnir i shta cu sad,kako sam mogo' znati da me nece pustit,ako smo proshli put proshli? da znam znao skupio bi mix,jer i prvi turnir smo bili mix,al smo doshli!!!! nisam rekao da ste namerno ispalili ali je ovo drugi put za redom da ne dolazite(bez obzira koji je razlog)(hamla) Quote "Burek sa sirom kupuju ga ljudi izvrstan kvalitet cika Grga nudi " ( the best Burek in Panchevo city ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 I eto zbog vas ne igraju stari asovi Stepa,Sale,Rokz,Dejan J i Kide :) Sram vas bilo [:D] Jebem mu misa Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
destr0yer Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 gj kbp :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chunje Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 ma tu se ishod vec zna :D bolje nation vs smk :) taj film neces gledati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 kako igra kbp smk? Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts