Jump to content

POMOC! CS puca "parsing game info..."

l@ki

Recommended Posts

Ljudi pomagajte! Puca mi cs kad ucitava mapu i dodje do dela "parsing game info..." i tu me izbaci iz cs-a u windows.

uradio sam system restore posto mi je bilo neko sranje u win, al to sad nebitno. do tada je cs radio super, a posle toga nece :(

uninstal sam CS, obrisao folder valve i iz registrija sve, instalirao o5 CS i patch v.21 (posto je non-steam verzija) 2 puta, reinstalirao drivere za grafiku, proverio firewall (inace mi je off),.. i nista :(

jedino kad obrisem iz C:\Program Files\Valve\cstrike\cl_dlls - client.dll tada oce da ucita mapu, ali ne mogu nista vise.

jel zna neko u cemu je problem i sta da radim??

hvala unapred

uspeo sam da sredim problem. uradio sam jos 1 win restore od prekljuce i sljaka. ovo sa drugom verzijom CS-a nije pomoglo :(

negde je zapamtio u win neka podesavanja (iz registrija sam obrisao sve sto sam nasao od valve i counter strike) i kad god instaliram novu instalaciju i pokrenem igru pukne. u sustini da znate kad se radi windows restore CS puca u najavi!!! zato izbegavajte to da se ne sjebete ko ja :)

jos 1 sam to bio uradio ali sam morao da reinstaliram ceo win i tek posle 2 puta je uspelo.. zbog cega ne znam

Hvala na pomoci ;)