shoqovi Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Pozdrav, jedno pitanje.... Da li je moguce transferovati DK na svez acount tek napravljen a da na njemu nema nijedan lik izlevelovan do L55 ? Naravno milsim na acc vanila+tbc+wotlk acc ako je neko slicno radio nek se javi... Ajd pa pozz ; p Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhhh Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Svjezi account mora da ima iste informacije kao prvi acc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 to nije bilo pitanje najbolje ti je da pitas game mastera ili nesto tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 ko god da je hhh svaka chast, mi svi gledamo topic i cutimo i onda dodje rupa na saksiji :| jel chitash ti pitanje ili samo lupetash? www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 ^^ pokusaj na official wow forumima da potrazis, verovatno je neko vec pitao isto "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoqovi Posted May 14, 2009 Author Report Share Posted May 14, 2009 Oki,thx u svakom slucaju. Probacu nadjem na oficial,mada sam vec trazio i nisam nasao. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 ja sam upraov transferovo dk-a na nov acc na kome nema likova tako da moze Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoqovi Posted May 22, 2009 Author Report Share Posted May 22, 2009 ja sam upraov transferovo dk-a na nov acc na kome nema likova tako da moze Thx nebra..uradili i mi ...hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 a i logicno je , sto bi blizz odbio lovu? "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts