pantasd Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Poz ljudi zanima me jel moze neki ozbiljan gold da se zarada uz pomoc fishinga :D ako neko ima neki savet ili tip ili zna kako nek javi :D Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 (edited) skini pirox bot i uzivaj :P Edited May 7, 2009 by Manowar84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 skni pirox bot i uzivaj :P I dobijes ban ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 I dobijes ban ? :) Ortak se time zanima jedno 3-4 nedelje i nije banovan, ali on to radi samo 4-5 sati dnevno i to nocu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted May 7, 2009 Author Report Share Posted May 7, 2009 znam i ja za pirox bota :D nego me zanima otprilike koliko moze da se uzme golda Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
cageSerbia Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Pa u principu moze da se zaradi gold i na fishing i na fishing+cooking.Ja pravim raznu buff hranu sa,recimo,40 stam+80ap i ide prilicno dobro a imas i varijantu za castere (ja sam huntard <3).Na samu ribu mozes da zaradis tako sto ces da pecas onu koja sluzi za lvlovanje najvise,tipa ribu u Wintergraspu ili u Azshari za manje lvle(ne mogu se setim imena sad ;P). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoqovi Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Ortak se time zanima jedno 3-4 nedelje i nije banovan, ali on to radi samo 4-5 sati dnevno i to nocu Pozz, E ajd pitaj ortaka kako je namestio da mu klikne na plovak svaki put.... Meni klikne u proseku svaki 3-4 put :( SIgurno postoji fora, jel neki put do jaja ide a neki put nece klikne uopste : p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Pozz, E ajd pitaj ortaka kako je namestio da mu klikne na plovak svaki put.... Meni klikne u proseku svaki 3-4 put :( SIgurno postoji fora, jel neki put do jaja ide a neki put nece klikne uopste : p To cu ja da ti odgovorim uvek budi ledjima okrenut prema svetlu inace refleksija svetla buguje program Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoqovi Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 To cu ja da ti odgovorim uvek budi ledjima okrenut prema svetlu inace refleksija svetla buguje program Aaaa... Thx,pa znao sam da ima nesto,pricao s nekim strancem preko msna i njemu radi skoro uvek,ja se ubi ,samo kad me usre lepo peca. Probacu to. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts