Jump to content

WCG

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

izvini bratac moj.... vidim da si se meni obratio gore ... khmmm ne cenim ja njega zbog cs-a i nije bitno koliko ga dugo znam (zato nemoj da izvaljujesh) ... druga stvar vidim da si ti davno poceo da ugovaras ovde neke tuche i sranja... koliko ja vidim gille je prosipao hejt ovde ne janko ... ne znam zasto si se ti ubacio uopshte da pretish janku :S:S losh trip jako

hahaha brate prodao bi kucu zbog cs-a ?? svaka ti cast ... priznajem bolji si brate priznajem znash zashto ? zato shto mi se jebe za cs + imam drugih obaveza u zivotu, a ne da idem po turnirima da se peglam... i ne dolazim da pobedim i da se kurcim ali isto tako ocekujem respekt drugih igraca prema nama kao sto mi imamo prema drugim, a ne javno prozivanje na forumu ... brate nastao je chitav haos ovde ...

haha... najmanji je problem potuci se ... kako niko nije rekao Otre osh popiti pivo jebeno ...

Edited by 2bp.O

ali isto tako ocekujem respekt drugih igraca prema nama kao sto mi imamo prema drugim, a ne javno prozivanje na forumu

true :)

Aj zajebi hejt idemo svi na wcg da jebemo Pecu i da unity ne ode BG to je cilj wcg-a !!!!

NAMA JEDINO HOGAR MOZE DA POREMETI PLANOVE!!!!!!!! <3

detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...