Jump to content

Recommended Posts

nisam siguran :\ valjda je u ovom slucaju najpovoljnije da joj daju njenu grupu, nek me neko ispravi...

svejedno, apel svima, dajte krv (ali ne komarcima :/ ) , ako se pune rezerve, bice za sve kojima je potrebna...

Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ).

ovog dakija ovnuju svuda jebote
by Pesma-Mrtve-Dece

poslao mi drugar na fejs, pa rek'o da prosirim:

Ako ima neko AB krvnu grupu, Rh nije bitan, neka se javi na tel: 062 246690 - Goca Tadic - Beograd. Potrebni su davaoci za devojcicu obolelu od leukemije! PS. Ako nemate AB krvnu grupu, bar prosledite poruku na sto vise vasih prijatelja, najbolje u Beogradu

pa ako neko ima, nek' uleti.

Ok, sada ozbiljno...

Ta sam krva grupa ali nisam nikada davao krv i zanima me jel smem ja da dam krv ako sam pod lekovima i sporadichnom narkomanisanju? Kapiram da ne, ali shta znam - medicina mi nije jacha strana. Dule, pomagaj!

što se droge tiče, budi čist nedelju-dve pre davanja, ne proveravaju al čisto da ne naškodiš liku koji dobije tvoju krv. za lekove će ti u institutu za transfuziju reći, i najbolje je njih da pitaš.

zola i stanko, kad ćemo da dajemo krv? :D D: :D:D :D

Ok, sada ozbiljno...

Ta sam krva grupa ali nisam nikada davao krv i zanima me jel smem ja da dam krv ako sam pod lekovima i sporadichnom narkomanisanju? Kapiram da ne, ali shta znam - medicina mi nije jacha strana. Dule, pomagaj!

tjiro, pa ti si pure gold!:))...elem, za lekove zavisi koji su naravno, a ne bi trebalo da cirkas vece pre davanja krvi...al najbolje pozovi pa pitaj sto kaze ivke

srpskivojnik-3.jpg

• unknwn changed the title to .