unknwn Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 (edited) . Edited October 28, 2024 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 nemaju verovatno, s obzirom da je ab najredja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 a zašto moraju da joj daju baš AB? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 nisam siguran :\ valjda je u ovom slucaju najpovoljnije da joj daju njenu grupu, nek me neko ispravi... svejedno, apel svima, dajte krv (ali ne komarcima :/ ) , ako se pune rezerve, bice za sve kojima je potrebna... Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Ja se plashim igle. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 u nekim situacijama mora da se da samo svoja grupa...a i ne mogu stalno da joj daju O negativnu, jer ce doci do drugih komplikacija, pogotovu kod nekoga ko ima leukemiju, da ne smaram sad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 poslao mi drugar na fejs, pa rek'o da prosirim: Ako ima neko AB krvnu grupu, Rh nije bitan, neka se javi na tel: 062 246690 - Goca Tadic - Beograd. Potrebni su davaoci za devojcicu obolelu od leukemije! PS. Ako nemate AB krvnu grupu, bar prosledite poruku na sto vise vasih prijatelja, najbolje u Beogradu pa ako neko ima, nek' uleti. Ok, sada ozbiljno... Ta sam krva grupa ali nisam nikada davao krv i zanima me jel smem ja da dam krv ako sam pod lekovima i sporadichnom narkomanisanju? Kapiram da ne, ali shta znam - medicina mi nije jacha strana. Dule, pomagaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 što se droge tiče, budi čist nedelju-dve pre davanja, ne proveravaju al čisto da ne naškodiš liku koji dobije tvoju krv. za lekove će ti u institutu za transfuziju reći, i najbolje je njih da pitaš. zola i stanko, kad ćemo da dajemo krv? :D D: :D:D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Ma znam da bi mi oni to najbolje objasnili ali ne bih da se cimam do BGa da mi kazu "e ne mozesh da dash krv, tabletomanu prljavi!". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Ivan, pobednik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Ok, sada ozbiljno... Ta sam krva grupa ali nisam nikada davao krv i zanima me jel smem ja da dam krv ako sam pod lekovima i sporadichnom narkomanisanju? Kapiram da ne, ali shta znam - medicina mi nije jacha strana. Dule, pomagaj! tjiro, pa ti si pure gold!:))...elem, za lekove zavisi koji su naravno, a ne bi trebalo da cirkas vece pre davanja krvi...al najbolje pozovi pa pitaj sto kaze ivke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts