VoOdoO_MaN Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Meni je toplo oko srca kad izgubim od UDa koji je iz Srbije :D Imba Orc! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Hahahaha :))) Ma opusteno nisam ozbiljno shvatio nego jednostavno taj komentar mi zvucao u fazonu aaa ti si noob i tako to, zezanje xD pa pazi, lagao bih da nije imao bar trunku tog zancenja ^^(samo zbog tih komentara close spawn itd itd), elem svaka cast za tour posto vidim da si ok odigrao, ne moze iz 1 partije da se oceni dal je neko dobar ili los, niti sam ja iko da cenim... nebitno, necu vise spam : ) P.S. GRINDER PRODAO IMBU! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus. Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 pa pazi, lagao bih da nije imao bar trunku tog zancenja ^^(samo zbog tih komentara close spawn itd itd), elem svaka cast za tour posto vidim da si ok odigrao, ne moze iz 1 partije da se oceni dal je neko dobar ili los, niti sam ja iko da cenim... nebitno, necu vise spam : ) P.S. GRINDER PRODAO IMBU! Pa ako se secas bas zbog te partije sam te i pitao oces 1v1 cg, jer najvise mrzim da igram protiv random rase na ladderu, a mrzi me sad da objasnjavam zasto.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Uzmi elfa i svejedno ti je ako je random :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miza Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 hahahahaha znachi ne verujem da je m-LEKA-dzija uzeo turnir... Ja kad sam sabijao taj ni grupe nije mogao da prodje vidi ga sad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 hahahahaha znachi ne verujem da je m-LEKA-dzija uzeo turnir... Ja kad sam sabijao taj ni grupe nije mogao da prodje vidi ga sad... reci... a kad si njega sabijao ja sam tebe sabijao... TAKO DA SAM POBEDNIK!!! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoRa- Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Svaka cast padashu ... Upravo sam pogledao repove i decko sabija!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miza Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 reci... a kad si njega sabijao ja sam tebe sabijao... TAKO DA SAM POBEDNIK!!! Da!Josh me bole jaja kako sabijash jezikom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Nisam znao da mi karu zoves jezik! Bu-da-lo nikad me nisi pobedio... Samo ono sto je srla ishakovao na wcg-u onom bo1 gw! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miza Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Nisam znao da mi karu zoves jezik! Bu-da-lo nikad me nisi pobedio... Samo ono sto je srla ishakovao na wcg-u onom bo1 gw! ne lozi se karo sam te kao majmuna ceo zivot a kad te vidim josh cu da te prebijem cisto iz zabave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 (edited) Mizha Camypaj Edited March 25, 2009 by Pura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLoOkO Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 mizo lupi decku samar ako ga vidis malo je umisljen Quote "Rock thinks Paper is overpowered but Scissors are fine" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Meni je toplo oko srca kad izgubim od UDa koji je iz Srbije :D Imba Orc! zato ti je hladno oko srca od kad ja ne igram war!1!11!11 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Hahhaha mizo sajsi kobas!!! Drao sam te ko vola... I ne lozi se vidis da si uzbudio masu :D Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miza Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Hahhaha mizo sajsi kobas!!! Drao sam te ko vola... I ne lozi se vidis da si uzbudio masu :D Znaju ljudi ko je koga drao a shto se mase tiche vidish da me vole a ti im bash neshto nisi simpatichan :D tako da gg si kao i uvek ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 realno miza>zaba!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 predajem se, ne vredi kad imas gomilu raspada sa tobom, pravi ruski orc!! i da, znaju ljudi ko je koga drao : )! sad idi sa ovim tvojim fanovima vezbajte za wcg... iovako ce me opet njih 300 prebije kad me vide :D Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Gledo sam repove sa turnira i hteo bi da cestitam pobedniku. Lepo igra Padash nema sta. Nisam jos video sa finala mogo bi neko da okaci ako nije problem. A zabu bih hteo da pitam sto se opterecuje decko kad ne mora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) Ne kakite ovde o tome ko je koga sabijao kad je naša scena opšte sabijačka tj. svako je svakog sabijao (lol koliko ovo gej zvuči :D). @Zerox: Pičko izbegavaš me :((( Edited March 26, 2009 by Vlad-_-b Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 realno miza>zaba!! dajte repove sa finala :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 auuu mizo pusi bre karu, vidi kolko si idiota pomamio, i marko se javio, i mlooko i mare debil, cela kompanija... objasni im lepo da si ih lozio MOLIM TE Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) Suoci se jednom sa istinom Zaba. :) Edited March 26, 2009 by Mapko(Cp6uja) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) MC Midzo ne seri bre dobio te zaba par puta sto jes' jes'! Lokvanju jbg prodao sam imbu znam ... :( al sta cu bolje mi idu kule u elfovskoj bazi nego u mojoj ... a govedo me razocarao kako je odigrao onu prvu partiju, video da ce pukne i zanubovo ko midza rus! :))))) Viruse stvarno zajebi ove online rasprave ... sve je sprdnja ... mojne da zvucis ko jos jedan "od novih smaraca" nego me okreni i dodji do atgea da te karam :)))) <3 Edited March 26, 2009 by Grinder Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLoOkO Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 ovaj topic postaje mnogo dosadan...moram da izjavim da imam mitiser na glavicu! Quote "Rock thinks Paper is overpowered but Scissors are fine" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 BIB.Padash osvojio turnir, neverujem koliko nam je propala scena :) Zabo ne seri sad, znamo svi da te je miza drao kad je stigao, cak nekad i kad promeni taktiku! :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts