Desire Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Ovako,firma pampers organizovala je nagradnu igru.Pobednik dobija :Jedno pojavljivanje na naslovnoj strani junskog izdanja časopisa Moja beba. Soba ili dvorište specijalno uređeno za njega od strane Pampers-a,puno lepih stvari koje će podstaći zdrav razvoj Vašeg mališana kroz igru. Posto moj brat ucestvuje zamolio bih sve koje su u mogucnosti da pomognu.Potrebno je samo da odu na ovaj link : http://www.pampers.rs/profile/6747 i glasaju za profil. Potrebno je upisati svoj broj telefona i nakon par sekundi ce vam doci sms sa kodom koji morate upisati u polje koje ce izaci. Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 lol ali glasao sam ipak :) Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 idi okaci ovo na ana.co.yu ... vaginalitet tamo ce da ti pomogne Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts