mihailoboskovic Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Interesuje me koji mis,tasturu, sluske i podlogu da kupim ??? Cena ni za jedan proizvod nije bitna... i pls da ne bude svadje oko fanova razera i logitech-a.... Hvala, unapred zahvalan..... Sto bi fiketa rekao od petka prelazimo na nesto jace bolje i skuplje....nananananan......#$$$$$$$$$$$$FIketa X6$$$$$$$$$$$ GET MONEY TIMOTI RUSSIAN $$$$$$$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 FANK mx500 PLANTRONIC a90 I LOGITECH OBICNU mALI NISHAN 1024x768 DEGLA MASTER ~ krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihailoboskovic Posted March 18, 2009 Author Report Share Posted March 18, 2009 FANK mx500 PLANTRONIC a90 I LOGITECH OBICNU mALI NISHAN 1024x768 DEGLA MASTER ~ thanks.. mada bi morao i da cujem druge...thanks u svakom slucaju... Sto bi fiketa rekao od petka prelazimo na nesto jace bolje i skuplje....nananananan......#$$$$$$$$$$$$FIketa X6$$$$$$$$$$$ GET MONEY TIMOTI RUSSIAN $$$$$$$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro.kids|v0xy Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 razer DA,razer Goliathus...e za sluske :/ ali eto nekog mog predloga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 ma qck inteli ovaj novi tast nebitan i siberia ili one 5H sluske i GG krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 kako bih ja isao razer deathadder (posedujem, iz iskustva -super), qck heavy (takodje iz iskustva, svaka preporuka ovaj kombo), tarantula (posedujem kurac :D), neki sennheiser...ja se ne razumem u njih samo znam da su valjda najbolji...iako imam siberiu koja ja fenomenalna, ali reci ce ti verovatno da je sennheiser pravi :D -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihailoboskovic Posted March 18, 2009 Author Report Share Posted March 18, 2009 jbt i ja sam nesto vise za razer. privlaci me look sennheiser, cuo sam da su ove sluske odlicne......kao sto ste i svi vi rekli... jel to ima sve da se kupi u games?? Sto bi fiketa rekao od petka prelazimo na nesto jace bolje i skuplje....nananananan......#$$$$$$$$$$$$FIketa X6$$$$$$$$$$$ GET MONEY TIMOTI RUSSIAN $$$$$$$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Intelli 3.0 explorer > any other mouse! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 siberia , inteli , mantis speed, obicna logitech :D poz :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freenzy Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Razer Deathadder ili Logitech MX518, podloga qcK+ ili heavy, a za sluske posto imas love piranu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihailoboskovic Posted March 18, 2009 Author Report Share Posted March 18, 2009 ok a gde to mogu sve da pogledam???? p.s. prvi put cujem za tu piranu>>>???? Sto bi fiketa rekao od petka prelazimo na nesto jace bolje i skuplje....nananananan......#$$$$$$$$$$$$FIketa X6$$$$$$$$$$$ GET MONEY TIMOTI RUSSIAN $$$$$$$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 http://game-s.rs/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihailoboskovic Posted March 18, 2009 Author Report Share Posted March 18, 2009 http://game-s.rs/ predpostavio sam da je tu... thanks.. Sto bi fiketa rekao od petka prelazimo na nesto jace bolje i skuplje....nananananan......#$$$$$$$$$$$$FIketa X6$$$$$$$$$$$ GET MONEY TIMOTI RUSSIAN $$$$$$$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro.kids|v0xy Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 razer DA,razer Goliathus...e za sluske :/ ali eto nekog mog predloga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 mx518, random podloga qpad/qck/razer/nesto peto, sennheiser bilo koje, tastatura nebitno skroz koja ako imas pare, I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 e da, koja je tacno uloga lupam tarantule u csu u odnosu na logitech classic od 1k din? pitam samo :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Nikakva. Lodzi klasik je vrh tastatura i preporuchio bih je u svako doba svakome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0ck3. Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 steelseries 5hv2 slushke bi bile pravi pogodak. :) SBC <3 eeVaN :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baller4life Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 SIBERIA :) eMinds product KO NEMA U GLAVI IMA NA INTERNETU Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Meni je sve to sviranje kurcu, mislim u redu je da imas neku normalnu opremicu za ne bas mnogo para, podlogu na kojoj komotno mozes da igras CS a da nije skupa, sluske isto i tastatura, ali sad da kupujete najskuplje podloge, miseve i sluske samo da bi ih nosali po drugim turnirima i merili e-peeonove to je vec glupo. Zar je bitno da imas najskuplji mis, najskuplju tastaturu, to je sve predrkano. Razumem za nekog ko se time bavi profesionalno i godinama, ali previse sam nabova i pripadnika mladje populacije vidjao sa ovakvom opremom, zasto odvajati od usta da bi imao nesto samo da bi se hvalio time. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Ne znam kojom logikom ides? "Ej, ma ja ionako nikad necu na cpl tako da mogu i sa ovim kuglicnim sa kojim ne mogu zid da pogodim"? Dobar mis/podloga je must ako hoces ikad nesto da uradis...sve vredi...cak i tim nabovima ce znaciti, ucice i to je to...neki nikada ne nauce, istina -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheX Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Ako ti kes nije problem, ja bih ti preporucio neke ss ili sh sluske, ti sam vidi koje. Podloga, zavisi sta tebi odogovara, speed ili control, tj. qck ili razer. A mis je samo tvoja odluka. Meni batman lezi najbolje, i sad mogu da ti kazem da je batman najbolji mis na svetu i da kazem hamli da nabije inteli u tjelavu guzicu!!!! xD xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Ne znam kojom logikom ides? "Ej, ma ja ionako nikad necu na cpl tako da mogu i sa ovim kuglicnim sa kojim ne mogu zid da pogodim"? Dobar mis/podloga je must ako hoces ikad nesto da uradis...sve vredi...cak i tim nabovima ce znaciti, ucice i to je to...neki nikada ne nauce, istina Nervira me to jer ima drugara koga evo trecu godinu u srednjoj skoli slusam kako nema pare, ne ide sa nama na exkurzije, nikad nema pare u skoli, kuka kako nema pas zasta da ga ujede, ali prc, kupio sebi opremu vrednu ~20 hiljada dinara. A dobra oprema uopste nije must, recimo ja na svom misu od 300 dinara i glatkoj podlozi koju sam dobio uz kupovinu racunara sam igrao isto kao i na njegovoj opremi. Nije sustina u opremi, sustina je u tebi. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snajdan Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Nervira me to jer ima drugara koga evo trecu godinu u srednjoj skoli slusam kako nema pare, ne ide sa nama na exkurzije, nikad nema pare u skoli, kuka kako nema pas zasta da ga ujede, ali prc, kupio sebi opremu vrednu ~20 hiljada dinara. A dobra oprema uopste nije must, recimo ja na svom misu od 300 dinara i glatkoj podlozi koju sam dobio uz kupovinu racunara sam igrao isto kao i na njegovoj opremi. Nije sustina u opremi, sustina je u tebi. Nemoj se praviti pametan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Nemoj se praviti pametan... ni ti.. ako nemas nesto pametno da kazes.. bolje cuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts