1KaC1989 Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 (edited) Kako bi ekipe pratile koliko je mesta ostalo otvorio sam ovaj topic. Ostalo je josh 7dana za uplate. 1. gms bezimeni, shoka , kokanidja, rus, leonida [Crna Gora] 2. vortex vlajke, pera, bunny, andjeo,wondah [Jagodina/Krusevac] 3. UrbanExperience spectre, scorpion, rmz, deyan, creative [Krusevac] 4. TDP 90's biss, groovy, leshce, migzi, energy [beograd/Nis] 5. CPU Hopsy, UNKNOWN TALIJAN, WXY , iMN, darth [Nis] 6. NATION maNkind, kassad, maxa, gaJic, sALE [beograd] 7. GM sasha,Dejan J,seway,GORDAN,m1lorad [Novi Sad] 8. 4gl bata , high , philip , hybaa , kingor [beograd] 9. SHUT UP! plag1,predator,Negro,Bjeka.Vuchko [Nis] 10. <glorija> heaven , zigi ,dyle , distro , EDIT 5ti [beograd] 11. <3 Ekonomac 1KaC , mAn!T , Krle , deik , Chile [Nis] 12. neWave c0nfy, andr1aTJM, uNkindTJM, dzk, shok1ca [beograd] 13. KGG Kobrica, Wula, arm, djoxic, aleksA [Kragujevac] 14. ftb pekos , zliki ,plica , Alexander , bice edit. [Jagodina] 15. pak Bugi,phanat1c,uNNamed,MadMan, Kecman [Pancevo] 16. CTK BlaDe,BojKo,dynomite,ghN,pedjAAA[soko Banja] 17. PLAYGROUND vasp, pretor, stanta, nkt, fuRy [Zajecar] 18. [thc] mrgud,chicha,UndYinG,tRanquiL,forsage [Nis] 19. adv.team infinity,mika,shoon#1,mikron,belphegor [Nis/Jagodina/Beograd] 20. Hell on Earth fear,Sxoksy,Unexpected,mad[N]ess,smiley. [Krusevac] Molim bez spama. Ekipa koja uplacuje neka javi ovde da znam da proverim racun,i naravno obavezno neka posalje uplatnicu na moj mail ili neka me doda na msn... haos89@hotmail.com Edited March 22, 2009 by 1KaC1989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 (edited) Obaveshteni ste vec da uplate traju do 23eg, znachi zadnji dan ponedeljak. Pa se organizujte da uplatite do tada :) P.S. Zamolio bih da se ova tema ne spamuje, da je ne bi zakljuchavali i da se moze redovno editovati. Hvala unapred :) Edited March 16, 2009 by Bjeka Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted March 16, 2009 Author Report Share Posted March 16, 2009 (edited) DO TURNIRA JOSH 4 DANA. UPLATE JOSH 2 DANA. Edited March 23, 2009 by 1KaC1989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 sticky :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Ajmo GM !!! :D THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted March 18, 2009 Author Report Share Posted March 18, 2009 (edited) E ovako,nova informacija za sve. Zadnji dan za uplatu je 25.mart sto je sledeca sreda.. Ajde ljudi,uplacujte pa da se pucamo i zezamo... Bice feMsi :) Edited March 18, 2009 by 1KaC1989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 de su te silne ekipe :/ NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 a zvace dupe gace za ekipe a :) ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted March 19, 2009 Author Report Share Posted March 19, 2009 Pa sve zavisi od vas "ekipa". @phanatic ... ma ubilo se, samo necu da mi ovo cimanje od 3 meseca padne u vodu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 ma nece nego smo mi SRBI sve u zadnji trenutak radimo :D NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 pak bi trebao da se javi danas,sutra za dolazak.. btw :) ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted March 19, 2009 Author Report Share Posted March 19, 2009 ma nece nego smo mi SRBI sve u zadnji trenutak radimo :D REALNO :D Valjda ce sve ispasti kako treba... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Pa dobro bez malo ovde su sve jache ekipe sa nashe scene, naravno ochekuju se da uplate i KGG i PAK koji su rekli da dolaze + par slabijih ekipica. Trebalo bi dakle da se igra kvalitetan CS :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 peca nije srbin on je kockar krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=8m_ZJhhPJsE P()Z HW@L@ ! NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted March 20, 2009 Author Report Share Posted March 20, 2009 Op Op Op.... Napredujemo. :) Danas smo ja i Bjeka obisli kafic u kojem bi trebalo da bude HLTV.... Pa neka Bjekovic reche nesto vise o tome :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 No comment. hahaha Opusti se bre necu da pricham o stvarima u koje nisam 99% siguran, sve to treba da se proba i istestira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 evo ja da se raspitam za smestaj. Gde je hotel ? koliko para prenociste ? posto mi dolazimo u petak najverovatnije. lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Ono shto ja znam je da je smeshtaj obezbedjen za 800din nocenje, a on ti je na putu izmedju autobuske stanice i GodFather igraonice, na 3 minuta peshke. Ali ipak sachekajte vi 1kca poshto ja neam veze sa smeshtajem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 (edited) ajde placajte mamu vam jebem :D (sry za spam) Edited March 21, 2009 by dps-sale krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACONATION Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 ajde placajte mamu vam jebem :D (sry za spam) Sale ti ovo lagano uzimas verujem u tebe :))))))) :D Sale ovo ti lagano uzimas :))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted March 21, 2009 Author Report Share Posted March 21, 2009 evo ja da se raspitam za smestaj. Gde je hotel ? koliko para prenociste ? posto mi dolazimo u petak najverovatnije. Sva je prilika da vi spavate kod mene... Inace,smestaj je 800dinara po osobi...kao sto je Bjeka rekao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Sva je prilika da vi spavate kod mene... Inace,smestaj je 800dinara po osobi...kao sto je Bjeka rekao... ok cool. spremi 2 meleskinje sa crnim ispod sise za milorada i saleta , jedan frizider za pecu , gordanu instaliran wc3 na kompu , a meni bracni krevet :D lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted March 21, 2009 Author Report Share Posted March 21, 2009 ok cool. spremi 2 meleskinje sa crnim ispod sise za milorada i saleta , jedan frizider za pecu , gordanu instaliran wc3 na kompu , a meni bracni krevet :D Hahaha,da vidm sta imam od toga.. :-) Meleskinje - Uzecu dve bledunjave ciganke za 100kinte. Imam ja frizider za pecu ali prazan :) . Za Gordana ima wc3. A za tebe,hmm.. ajde videcu da spojim 2 vrece za spawanje... ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 pure ownage :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts