Jump to content

HLTV Demo-i

ne1e

Recommended Posts

Imao sam instaliran cs non-steam protocol 47.... skinem HLTV demo sa HLTV.com i kaze mi da mi treba protocol 48....ok ....skinem protocol 48 kao instalaciju ne samo ona 2 file-a..... pustim demo i dobijem poruku:

/viewdemo mtw.mym.consfinal.de_dust2.dem

Playing demo from mtw.mym.consfinal.de_dust2.dem.

WARNING! DemoFile::ReadDemoPacket: message length > MAX_POSSIBLE_MSG

Demo file completely loaded.

Disconnected.

Automatic connection retr....

Probao sam sa Skplayer-om i nista same story....COL trazi steam.....

Moje pitanje glasi da li je uopste moguce gledati HLTV protocol 48 demo-e na cs non-steam-u......

tnx

Never back down!

Imao sam instaliran cs non-steam protocol 47.... skinem HLTV demo sa HLTV.com i kaze mi da mi treba protocol 48....ok ....skinem protocol 48 kao instalaciju ne samo ona 2 file-a..... pustim demo i dobijem poruku:

/viewdemo mtw.mym.consfinal.de_dust2.dem

Playing demo from mtw.mym.consfinal.de_dust2.dem.

WARNING! DemoFile::ReadDemoPacket: message length > MAX_POSSIBLE_MSG

Demo file completely loaded.

Disconnected.

Automatic connection retr....

Probao sam sa Skplayer-om i nista same story....COL trazi steam.....

Moje pitanje glasi da li je uopste moguce gledati HLTV protocol 48 demo-e na cs non-steam-u......

tnx

protocol 47 kucas: playdemo "ime demo-a.dem"

protocol 48 kucas: viewdemo "ime demo-a.dem"

ovo radi provjereno... bar kod mene a i kod drugih jer sam to na netu iskopao negdje.. javi mi jel upalilo.

a imas i ovaj player koji to sve resava http://files.filefront.com/coldemoplayer+i...;/fileinfo.html

Edited by Steel2000

@sLEEPER ---druze pa napisao sam da sam skinuo protocol 48 ..... i to bas sa kgb :D

@phanat1c---ma ocu, nego ovih dana sam nesto cackao pa me bas zanimalo .... barem dok ga ne pazarim :))

@steel2000--pa vidis da sam stavio /viewdemo :D....... a skinuo sam i complexity player ali on zahteva steam....

@PowerTEAM-sure :D ovih dana samo da uteram dug :)))

@vojin-------vec sam probao sa playdemo ....nece.....btw nije mi bitno vracanje demoa :D samo da mogu da ga gledam :D

iako mi niko nije pomogao tnx svima na eto kakvim takvim savetima :D

Never back down!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...