Zba Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 hahahahahaha da : )! al dobro misa je tu, uvek mozes da racunas na njega, nikad ne prodaje! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Sto se mene tice mozes, Zaba uglavnom dovodi ribe tako da sa njim moras da vidis prvo. [:D] [:D] [:D] [:D] [:D] Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Jbg, propala scena, mislim da cu morati da batalim fudbal manager i da nateram Srleta da igramo opet ladder :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 a sta ti ne smes sam da ga igras Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 sme, nego su on i Srle sijamski blizanci, i imaju samo 2 ruke Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 a sta ti ne smes sam da ga igras ne, ali ako budem pio pivo kao ti, mozda se i oslobodim fobije @highl1 : srecom je meni zapala desna, pa je zato Srle menadzer ustvari ;) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Ja igram na vOo- :D Jebote koji raspad sistema ovaj ladder... Orkovi nabine najgore (Aco ništa lično) :D Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 ma nije orc jaci od undeada...hoce li se ikad promeniti ista... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 sme, nego su on i Srle sijamski blizanci, i imaju samo 2 ruke tuzna prica Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 ne, ali ako budem pio pivo kao ti, mozda se i oslobodim fobije @highl1 : srecom je meni zapala desna, pa je zato Srle menadzer ustvari ;) znao sam da postoji neko racionalno objašnjenje zašto je on uvek bio kesa Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Deki, ja znam zasto ti nisi maximalno iskoristio potencijal!!! Nisi hteo da budes pro!!! Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 brate znas me znam te ;) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
XiD Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Pozdrav svima... :) poceo sam i ja da igram w3 tft, nisam bas neki player ali hteo bi da budem sto bolji ... pomozite mi plz :D Bnet acc XiD.Unlike p0z Quote B.net acc XiD.UnLike 1st acc since 1.5 year...back to learning Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 (edited) sve zavisi od tebe ako oces da igras solo :D gledaj replaye, kradi poteze od dobrih igraca (grubby,moon etc. ) i ako imas volje sto vise igraj, ako ne, jbg Edited March 23, 2009 by SrdjanO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XiD Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 sve zavisi od tebe ako oces da igras solo :D gledaj replaye, kradi poteze od dobrih igraca (grubby,moon etc. ) i ako imas volje sto vise igraj, ako ne, jbg thx for advice :D Quote B.net acc XiD.UnLike 1st acc since 1.5 year...back to learning Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 dobri repovi pa studiraj polako >>>>dobri repvi moon grubby etc enjoj deckonjo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts