Jump to content

RELAX Online Liga 2009

DrLudi

Recommended Posts

RELAX Online Liga 2009

Counter Strike 1.6 Non Steam

RELAX Team vas obavestava da ce se od 21. marta do 19. aprila 2009 godine odrzati prolecna RELAX Online Liga 2009 u kojoj ce ucestvovati 16 ekipa.

Prijave za ligu ce trajati od 1. marta do 18. marta 2009 godine.

NAGRADE:

* * * * * 1. mesto: 10.000,00 dinara

* * * * * 2. mesto: 5.000,00 dinara

* * * * * 3. mesto: 2.000,00 dinara

* * * * * 4. mesto: 5 Admina na RELAX PUB Serveru

* * * * * 5. mesto: 5 Admina na RELAX DM Serveru

* * * * * 6. mesto: 5 Slotova na RELAX PUB Serveru

Vise informacija: http://www.relax-cs.info/forum/index.php?board=11.0

RELAX staff

Edited by DrLudi

Recimo pojave se neki malo poznati likovi i otrse sve, pitanja onda da li su imali cit ili ne, da li su iskusni citeri ili ih samo usralo, vidite koje prozivke entity trpi a ovo vase se igra za pare a ne tek tako 4fun, sto znaci moraju da postoje neke garancije o ferpleju medju timovima, kvalitetu sudjenja i celoj ligi uopste pre nego neki ozbiljan tim vama uplati kes, nesto mi se cini da niste najbolje o ovome promislili jer sve to lepo izgleda napisano ali malo teze cete to sve da ostvarite.

Edited by Jack86

FreeStyle CS 194.106.162.211:27040

Veruj mi da tako nesto ne moze da se desi ni u snu, barem kada je nasa organizacija u pitanju ;)

Zaista smo se potrudili da sve bude na vrhunskom nivou, a nadamo se da ce tako i biti

Odigrao sam neke meceve na toj ligi o kojoj pricas, pa otprilike znam o cemu je rec...

Hvala, kao sto rekoh potrudicemo se :)

-----

Svaki mec ce biti snimljen,na mecu ce biti jedan, a u nekim slucajevima i dvoje sudija.

Ne znam sta da ti kazem drugo, to tvoje stoji...ali da se na tolikom broju snimljenih meceva, neko ne otkrije...

Edited by DrLudi

Recimo pojave se neki malo poznati likovi i otrse sve, pitanja onda da li su imali cit ili ne, da li su iskusni citeri ili ih samo usralo, vidite koje prozivke entity trpi a ovo vase se igra za pare a ne tek tako 4fun, sto znaci moraju da postoje neke garancije o ferpleju medju timovima, kvalitetu sudjenja i celoj ligi uopste pre nego neki ozbiljan tim vama uplati kes, nesto mi se cini da niste najbolje o ovome promislili jer sve to lepo izgleda napisano ali malo teze cete to sve da ostvarite.

to sto je entity igrao sigurno nije 4 fun ... to je 4 MOSCOW !!!

lA DPS FAMILY

27.02.2009. - Ipak, posle duzih pregovora dosli smo do dogovora da se ipak ispostuje turnir u Nisu, tako da su se promenili datumi za prijavu i odigravanje 1. kola. Prijave za ligu ce teci od 1. marta do 18. marta 2009 godine. a 1. kolo ce se odigravati 21. marta i 22. marta 2009 godine, umesto 28. i 29. kako je prvobitno planirano. 7 dana nakon, pravice se pauza, onda kada se odigrava turnir u Nisu, potom liga nastavlja svojim tokom, kako je i planirano.

Edited by DrLudi

Ikac fala :)

Danas, 01.03.2009 Pocele su Prijave za RELAX Online Liga 2009 !

Nagradni fond je uvecan, i pored vrednih novcanih nagrada za prva tri mesta, tu su admini i slotovi za ekipe od 4 do 6 mesta...

Za slucaj da se nagrade povecaju (again) bicete obavesteni ;)

HF

Edited by DrLudi

• 4 weeks later...

Liga je pocela, odigrana su dva kola u grupnom delu...sledeceg vikenda 5/6 Aprila je poslednje kolo takmicenja po grupama...Na forumu su dostupne detaljne statistike kako ekipa, tako i pojedinacne - igraca...HLTV LIVE prenos svih meceva...Demoi Svih meceva... Kladionica ( pobednika sleduje nagrada)

Sve to na...

http://www.relax-cs.info/forum/index.php

;)