kicpe Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 http://files.filefront.com/LastReplayw3g/;...;/fileinfo.html ko ima malo vremena da izdvoji da odgleda ovaj epic replay bice zadovoljan . ko ne odgleda do kraja nista nije postigao i dzabe je vreme trosio. obratite paznju na ono sto pricam celu partiju , tj obratite paznju na chat . i ja sam noob , tako da poenta nije playstyle nego kako ze partija zavrsila . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 kakav danak neiskustvu, realno da su imali imalo mozga oduvali bi vas u zadnjem fajtu u njihovoj bazi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted February 23, 2009 Author Report Share Posted February 23, 2009 kakav danak neiskustvu, realno da su imali imalo mozga oduvali bi vas u zadnjem fajtu u njihovoj bazi... to da :) troll se nalozio mnogo ... ma poenta je da sam ja celu partiju pricao u chatu da mi dobijamo , kad su nam rusili bazu ja sam pricao da se ne predaju da ih dobijamo "vise iz zajebancije" ... kad ono stvarno dobismo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 omfg, koliko debila u jednoj partiji... n/c. Dobili biste ih ranije da lanaya nije operisana od zivota... Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts