Swarovsk1 Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 kako si ga ownovo ;p :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mashky92 Posted February 21, 2009 Author Report Share Posted February 21, 2009 mija ae mi ostavi msn pls da mi objasnis!!!! mija ae pls hitno je ne radi mi server Link to comment Share on other sites More sharing options...
mija Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 (edited) ma ja sam mislio da znam, ali ne znam :/ pitaj Jack-a, zna on! Edited February 21, 2009 by MiJa First I was afraid I was petrified, thought I couldn't get a frag without you by my side... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Najbolji topik u istoriji ... SVEGA ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mashky92 Posted February 21, 2009 Author Report Share Posted February 21, 2009 e pa hvala ti stvarno prvi topic pa najbolji :))))))) sala ae pomoc :)))za server isao sa rcon quit sta da radim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inot Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Sednes na panj i places dok se ne javi neko ko zna da ti pomogne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 EPIC. rcon quit...ti je isto shto i kad bi kod sebe kucao /quit. Ergo ugasio si server. Cepaj remot desktop na server ako mozhes...ako ne zovi host-a i reci mu da su te preveli zhednog preko vode na RURu i da ti pokrenu server. ili mozhda rcon sv start...googlaj komande za startovanje...mada cenim da quit skroz gasi aplikaciju. poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack86 Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Sad mi ga skoro zao mukice, ali skoro. FreeStyle CS 194.106.162.211:27040 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 (edited) pa realno jeste mada cu pokusati sa sms-ovima :))) jel moram da res komp kad prebacim nove pluginove???? Drago mi je da si primetio shta je najbolje i poslushao moj savet, way 2 go! edit: bad typo Edited February 21, 2009 by TeacH Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 stvarno treba cheshce da se ide ovde У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusmanj Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 au koliko sam se ismejao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mashky92 Posted February 21, 2009 Author Report Share Posted February 21, 2009 Drago mi je da sam nekog nasmejao svojim Topicom nazalost nisam resio svoj problem ali nema veze :))) ovde se svi sprdaju :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17 | shadowdancer Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 da si imao fleshke u boji ovo ti se ne bi desilo... shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Sve je to zbog masnog spama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 zaista treba vise ovakvih ljudi kao sto je mashky, ljudi se bukvalno popisali po njemu, on stavlja smajlije i zahvaljuje se na tome sto mu je topic epic... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 neki ljudi su jednostavno bedni, i ne mislim na drugara mashky92 I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 hahahahahhahahahahahhahahahaahhahahahaha.... Mashky92 brate CHEMU TUGA ,CHEMU BOL,KAD POSTOJI ALKOHOL!!!! Ljudi , vi ste KRELJOVI xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts