Jack86 Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Kad ce biti,ko je proshao,demoi,ko se s kim ukrusta u bg i tabela i tako te stvari :) Nema ukrsanja, u lanu se opet igraju grupe. Quote FreeStyle CS 194.106.162.211:27040 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 mozes da sishesh tetchi :) vazno da je tvoja grupa bila jaka :),kao na nekoj non steam SLJ ligi... usput jedno pitanje za koga su uzimani svi oni screen shotovi...gde je to postovano...i kad ce demoi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaC Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 (edited) super organizacija! mecevi isli i po 15 min ranije od planiranog , sve je bilo vrh /\ ;) e sad sto nas sve net malo j**e pa je bilo nesretnih DC sta da se radi :))) GG GL HF svima Edited February 22, 2009 by Ortega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisha_SU Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Mislim da bi najbolje bilo da je svih 40 ekipa doslo lepo u Bg u KGB pa u lanu 2 dana da se odigra ceo kode5 tako bi bili svi sretniji i zadovoljniji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Demoe cu ja postaviti sutra jer ih ima puno, treba sve da ih skinem sa hltv.org pa da ih uploadujem i napravim post. Bice, samo strpljenja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 cu @ lan friends :) Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaC Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Mislim da bi najbolje bilo da je svih 40 ekipa doslo lepo u Bg u KGB pa u lanu 2 dana da se odigra ceo kode5 tako bi bili svi sretniji i zadovoljniji :) neka neka, mislim da su prosla vremena da odem tamo i cekam 18 sati da igram :))) ovo je extra. i sad lepo svi odemo tamo na jedan dan , izigras se posteno i cao zdravo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 ja se slazem sa Pishtom Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 ^haha, cudo to. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Sve je bilo ok osim servera na kome smo mi igrali gde su se pojavljivali choke-ovi :( ali nije bilo problema za samo igranje srecom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted February 22, 2009 Author Report Share Posted February 22, 2009 vazno da je tvoja grupa bila jaka :),kao na nekoj non steam SLJ ligi... usput jedno pitanje za koga su uzimani svi oni screen shotovi...gde je to postovano...i kad ce demoi ? ko si ti uopste ? nikad cuo za tebe ni ko si ni sta si ? jel si igrao ligu ? cije ss-ove trazis ? ja sam trazio i dobio ako ti nesto treba pitas lepo a ne ponasa se kao babun kao sto se sad ponasas i o kojim ti sjl ligama pricas kad ne znash pravo da teras Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Sve je bilo ok osim servera na kome smo mi igrali gde su se pojavljivali choke-ovi :( ali nije bilo problema za samo igranje srecom :) na svakom serveru je bio choke , na serveru jedan vuklo je 4 kb Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted February 22, 2009 Author Report Share Posted February 22, 2009 ja mislim da je sve proteklo u najboljem svetlu to sto su desila neka "iznenadjenja" to je visa sila ... sto kaze biza u lanu cemo da vidimo sve ... iskreno gotivim momke iz entity al mi imaju neka do jaja cudna izletanja i busenja nhf momci !!! vidimo se svi u bg-u Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilijakgb Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 gl svima , diVimo se u lanu :D kobrice salji one pesme od sinoc ! :D Quote kgb-hq.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted February 22, 2009 Author Report Share Posted February 22, 2009 gl svima , diVimo se u lanu :D kobrice salji one pesme od sinoc ! :D ahahaha koliko je bilo dobro :) kao kamikaza :) za koga ti majka vencanicu sprema :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilijakgb Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 s' namerom podjoh u veliki grad... :)))) Quote kgb-hq.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted February 22, 2009 Author Report Share Posted February 22, 2009 s' namerom podjoh u veliki grad... :)))) a za to moras da se obratis Shakalu :) ili da pitas trenera Zvezde Janevskog :) hahaha dobar dan i dovidjenja :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 zasto su vama te pesme smesne? :D Da li ste normalni? :D Te pesme izuvaju =) Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilijakgb Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 ma do jaja su pesme,nego sinoc bilo zezanje na TS-u dok smo sudili meceve. tovarili se shakal i zmija :D :D :D Quote kgb-hq.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Sve je bilo ok osim servera na kome smo mi igrali gde su se pojavljivali choke-ovi :( ali nije bilo problema za samo igranje srecom :) Serveri su radili na oko 550fps i maxrate je bio 25000 a updaterate 100 tako da nema sta, choke je uglavnom zbog steam jer nasi steam serveri se kace na neki smrdljivi steam master server a choke se uglavnom desva jer vas net ne moze da izgura rate i updaterate koji ste podesili tako da smajnis rate i nemas choke, provereno Ali kao sto i sam kazes, to malo choke-a sto se pojavi kompenzuje visok fps servera tako da ne smeta kod pucanja ;) @confy, pojacaj rate pa ce vuci vise :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 @ lol : vas net ne moze da izvuce LOL !!! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 ko si ti uopste ? nikad cuo za tebe ni ko si ni sta si ? jel si igrao ligu ? cije ss-ove trazis ? ja sam trazio i dobio ako ti nesto treba pitas lepo a ne ponasa se kao babun kao sto se sad ponasas i o kojim ti sjl ligama pricas kad ne znash pravo da teras pacove botovski,igrao sam u grupi upravo sa Entitiy-em i delili su hedove kroz smoke kako su stigli zato sam i pitao za SS-ove a to sto je tvoja grupa bila najlaska necu da komentarisem,recimo da si imao srece...NHF idiote,nije ni cudo sto te svi mrze i h8uju...ne ja necu da pominjem burek,ops... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretor Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Organizacija je bila xtra, sve je pocelo na vreme ... Serveri su bar nama #3 i #4 radili ok sa max rete's. Vidimo se u lanu... Quote [PLAYGROUND] pretor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 ajde ne smarajte. kobrica je kreten. entity stvarno igra dobro. helius kralj :D kalan shiptar :DDDDDDDD 1/4 Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 @mohr retko zalazim ovde, neke bitnije ljude sa cs scene (olol) znam samo po imenu, tako da ne znam ko je kakav, dal je kobrica govno ili nije da li ga mrze ili ne...poenta je da si ti sve to mogao da napises mnogo drugacije...umesto "moja grupa najteza picka materina tvoja najlaksa aaaaa govno smrade kurac palac" mogao si jednostavno da pitas za scrn shotove entityja ...ispadas veci retard tim smesnim prozivkama Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts