Aca~ Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Dakle, pricao sam sa gazdom igraonice, voljan je da da igraonicu i 50e bonus u okviru nagradnog fonda za turnir. E sad, postavljam topic da bih video da li bi ljudi dosli na turnir i da li bi turnir uopste mogao da se odrzi. Znaci, predlozite datum i uplate (mada tu kontam 300 ili 500 dingera) (datum vidite da izbegnete ispitne rokove). Poz, Aca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Neka bude posle sredine marta, tamo od 15-og npr, i ja cu da se iscimam, do tad sam u guzvi. Ufur svejedno, nagrade svejedno, ionako necu osvojiti nista :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 19, 2009 Author Report Share Posted February 19, 2009 Pa nikome i nije do nagrada, nego da se okupi stara garda, i da se oprobaju ovi novi :) Znaci, meni je bukvalno svejedno, moze da bude marta, aprila, ali bukvalno svejedno. Samo dajte sto vise predloga, i neka se javi svako ko bi mogao da dodje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Finaly turnir :))) Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Opa hrabar pokusaj mada kapiram da ce failovati ili da ce biti 10 ljudi.. Ja sam ofc za, kapiram da je 300 kinti bolje zbog drugih a i 500 je meni ok. Nadjite neki datum kad ne mogu da dodjem da izbegnete da imba elf osvoji : )))))))))))))))) Sad ozbiljno. :D Realno datum npr 31 maj!1111111 (ko razume shvatice!!111) Ozbiljno datum recimo 20 mart! Gotiva je dan (ako je vikend, a ako nije onda tu tako neki vikend!11) Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChuleJunior Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 moze tour ,pura,chule,i ja comingujemo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 20, 2009 Author Report Share Posted February 20, 2009 pa dobro, kolko vidim bice turnira :), javicu vam u pristojno vreme kada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Ja cu da dodjem sigurno, ako mi se ne zalomi neki kolokvijum ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 20, 2009 Author Report Share Posted February 20, 2009 Pa zato i kazem da kazete datume koji odgovaraju, pa da se organizujemo lepo :) da dodje sto vise ljudi moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Moj fax nema kolokvijumsku nedelju zbog univerzijade, pa imamo po jedan kolokvijum svaki vikend, pocevsi od kraja marta.. ali jos nisu tacno odredjeni datumi.. tako da sto se mene tice, sto pre to bolje :_) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Pitacu Semira dal' ce moci zbog faxa, pa mozda dodjemo obojica :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 U jeeee ... ladno turnir wtf shkk roflmaomans! Ae cu dodjem kad god, i ja sam pre za 300din max nego 500! si ti lud 500 ffs shkk wtf Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Grinder uvek bio stipsa Gj Aco za organizovanje ;) "Ozbiljno datum recimo 20 mart! Gotiva je dan (ako je vikend, a ako nije onda tu tako neki vikend!11)" hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 aco gl , mozda bi i ja dosao da nisi bruka daleko :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 25, 2009 Author Report Share Posted February 25, 2009 Eeee pico malena, ja sam dosao kad se islo za Bijeljinu! to ti je bad excuse... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 tad je bilo drugo vreme ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Mora covek da se bavi i ekonomskom krizom da bi organizovao turnir ^^ Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 To coa majstore! Dolazi ti komshija, rachunaj na to ;) Jes da godinu dana wc3 nisam video,a kamoli igrao, al totalno nebitno, nedostaje mi war :( Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Dolazim ofc. :)) I da dovedeš posle tura drugarice! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 I drugare ... al mojne neke debele Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 hahaha [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Pa bre govedino, mogao bi da kazes konacno oce li biti sta od ovoga? Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 2, 2009 Author Report Share Posted March 2, 2009 Aj javljam za koji dan, jos uvek nisam svracao do igraone, nesto sam bio u guzvi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts