kobrica2004 Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 (edited) E ovako odradjen je raspored ekipa tj koja ekipa pripada kom sesiru jer imamo onih famoznih 40 ekipe i 1 preko kojoj se izvinjavam jer nisu u rasporedu posto su prekasno uplatili !!! bice im vracen novac samo neka kontaktiraju Iggija !!! OVAKO IZGLEDAJU SESIRI : Napomena : u svakoj grupi ce biti 1nosilac,1highseed ekipa,1meddium seed ekipa , 2 low seed ekipe ! Grupe - izgledaju ovako : Satnica : GRUPA A GRUPA B GRUPA C GRUPA D GRUPA E GRUPA F GRUPA G GRUPA H Hvala Freenzy na grafici ZAMOLIO BIH SVAKOG KO PRIMETI BILO KAKVU GRESKU STO SE SATNICE TICE DA MI JAVI NA PM ,STVARNO JE MNOGO TESKO KO NE VERUJE NEKA PROBA DA PRAVI OVAKO NESTO,U GRESKU SE NE UBRAJA TO STO NEKA EKIPA IGRA JEDNU MAPU 2 PUTA,TAKO JE MORALO !!! GOOD LUCK !!! napomena : zamolio bih bez suvisnih komentara,satnicu cu isto okaciti danas ali probajte da razumete mnogo posla ima kad stignem objavljujem , pozdraw narode GL svima :) i unapred se izvinjavam ako sam nekome pogresio zemlju iz koje dolazi stvarno ne znam sve ekipe :( izvinite narode :) MOD: Molim vas da ne pisete nista u ovom topicu postoje ostali topici gde mozete da komentarisete. Hvala. LAN ZAVRSNICA Edited February 19, 2009 by kobricaaa Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 PASSWORD na serverima je kode5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mankind Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Moze li se znati kada ce se izvuci grupe? Quote klipiri klapari klap Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 izvucene su :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts