zEki Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Potreban covek za uplatu vremena i osnovne admin poslove (vratiti mis, slusalice, podlogu, tastaturu na mesto) i pomoci botovima ukolko ne znaju kako da nameste zvuk, sensitivity ili pak nesto trece. Smena od 16h do 0h i od 0 do 8 ujutru. Potrebnija nam je trenutno ova nocna smena, 800 din. dnevnica, naravno rotiranje smena i to na 2-3 dana. Internet gaming centar 3Dcafe se nalazi na Novom Beogradu u ulici Zorana Djindjica 12/zh lokal 9. Zainteresovani neka me kontaktiraju na pm ili na mob. 065/6000-501 i tako cete dobiti detaljniji opis posla. Hvala Pozdrav V Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostolomac Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 (edited) Potreban covek za uplatu vremena i osnovne admin poslove (vratiti mis, slusalice, podlogu, tastaturu na mesto) i pomoci botovima ukolko ne znaju kako da nameste zvuk, sensitivity ili pak nesto trece. Smena od 16h do 0h i od 0 do 8 ujutru. Potrebnija nam je trenutno ova nocna smena, 800 din. dnevnica, naravno rotiranje smena i to na 2-3 dana. Internet gaming centar 3Dcafe se nalazi na Novom Beogradu u ulici Zorana Djindjica 12/zh lokal 9. Zainteresovani neka me kontaktiraju na pm ili na mob. 065/6000-501 i tako cete dobiti detaljniji opis posla. Hvala Pozdrav imas pm... culi smo se danas... Edited February 3, 2009 by kostolomac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Uh boga ti ja reko tebi treba admin a ne hostesa :/ poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Kaži mi da li bi mogao da se napravi deal tipa - radi se svaki dan noćna smena samo se ne radi za vikend? U tom slučaju bih bio zainteresovan. Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted February 9, 2009 Author Report Share Posted February 9, 2009 Potreban covek za uplatu vremena i osnovne admin poslove (vratiti mis, slusalice, podlogu, tastaturu na mesto) i pomoci botovima ukolko ne znaju kako da nameste zvuk, sensitivity ili pak nesto trece. Smena od 16h do 0h i od 0 do 8 ujutru. Potrebnija nam je trenutno ova nocna smena, 800 din. dnevnica, naravno rotiranje smena i to na 2-3 dana. Internet gaming centar 3Dcafe se nalazi na Novom Beogradu u ulici Zorana Djindjica 12/zh lokal 9. Zainteresovani neka me kontaktiraju na pm ili na mob. 065/6000-501 i tako cete dobiti detaljniji opis posla. Hvala Pozdrav Lock Hvala V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts