BezimenI Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 (edited) Ljudi ako ikako moze da isqlirate prepirke na ovom topicu, jer kvarimo sliku o turniru.... Mislim da nema potrebe da se svadjamo oko stvari koje su bile i koje su se zavrshile. Opustite se i pustite ljude nek se informishu o turu, a mi se gledamo i pucamo u BP! :) By JA! Edited January 24, 2009 by gms.BezimenI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 @ lipo ti si neki opasan baja ? moram da zamolim pecu da ide samnom na turnir :) Подгорица – Црногорски правопис ће, уколико влада одлучи да га усвоји, убудуће бити „богатији” за два слова – „сј” и „зј”, односно две графеме које су настале ијекавским јотовањем „с” и „з”. a mnogo me boli kurac dal ste 2 drzava bas mi je drago zbog toga je vise zirafa ne pase u srbiji a muze se u CG , a to sto si ti tako to shvatio to je 2 stvar ja se ne svadjam ovde sa crnogorcima nego sa tobom valjda ? al jebiga treba 2 grama mozga da se to shvati !!!! Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipo Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 HAAHAHAH PSSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTT NIJE LIPO,LIPO JE MUZ MOGA BRATA PSSSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTT BY MASTERHOOD Mogu reci da si veoma bistar momak...Napusavas sve crnogorsko,a svadjas se odje samnom,pa extra,extra...moracu pocet da koristim ta slova!!! Super bi bilo da ja pocnem da sve srpsko napusavam i onda da kazem SVADJAM SE SAMO S TOBOM hmmmmmm!!! PSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT OVA PJESMA JE POSVECENA SAMO MOM DRUGU KOBRICI PSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTT Quote NO COMMENT sirotica 18+ ne ulazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 (edited) HAAHAHAH PSSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTT NIJE LIPO,LIPO JE MUZ MOGA BRATA PSSSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTT BY MASTERHOOD Mogu reci da si veoma bistar momak...Napusavas sve crnogorsko,a svadjas se odje samnom,pa extra,extra...moracu pocet da koristim ta slova!!! Super bi bilo da ja pocnem da sve srpsko napusavam i onda da kazem SVADJAM SE SAMO S TOBOM hmmmmmm!!! PSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT OVA PJESMA JE POSVECENA SAMO MOM DRUGU KOBRICI PSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTT Sta je decko sa tobom? ti si SRBIN samo SRBIN SA TESKOM GOVORNOM MANOM !!!! nemoj da se odvajas od SRBIJE JER SI DEO NJE RAZUMES ? i jebes politiku ako je LIPO MUZ TVOG BRATA ON JE PEDER ? ILI NEEEEEE ?:) Edited January 24, 2009 by kobricaaa Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipo Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Nije peder,nego samo dobra zena...O.o :))))))))))))) Nidje nisam pomenuo da se odvajam od srbije :)) Taj referendum kod mene jos nije bio...ja sam u srbiju uvjek dobro doshao...u svaki grad... ne znam moze li se za tebe to reci,posto mi se neki momci javljaju na msn i steam i bas te hvale kao momcinu...ozb sad kad su mi ovo rekli za tebe,nemoj se vise trudit da pises,mislio sam da si ozbiljniji i normalniji... poz hvala Quote NO COMMENT sirotica 18+ ne ulazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Nije peder,nego samo dobra zena...O.o :))))))))))))) Nidje nisam pomenuo da se odvajam od srbije :)) Taj referendum kod mene jos nije bio...ja sam u srbiju uvjek dobro doshao...u svaki grad... ne znam moze li se za tebe to reci,posto mi se neki momci javljaju na msn i steam i bas te hvale kao momcinu...ozb sad kad su mi ovo rekli za tebe,nemoj se vise trudit da pises,mislio sam da si ozbiljniji i normalniji... poz hvala mnogo me zanima sta pise neko mozga bez :) pa normalno da si dobro dosao kad su SRBI civilizovan narod Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 (edited) necu da trujem :D Edited January 24, 2009 by domiNus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 ^KOJA SI SISA :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 lal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipo Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Sve je to u redu "momcino" Quote NO COMMENT sirotica 18+ ne ulazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 necu da trujem :D domi pico napisi ono :) sto si poslao meni ili cu morati ja :) jer je fora urnebesna :) ajdeeeeee imas fore do 12 :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 zaboravio si da stavis by Kobrica. Samo da nije cibos! Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17 | shadowdancer Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Samo da nije cibos! vidi grobija sto proziva, dodji u BP na turnir ako smes xD Quote shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted January 24, 2009 Author Report Share Posted January 24, 2009 ja sam mislio da jedino ja mogu da se popickam sa nekim preko neta :D hahahhah INETPOWER !!!!!!!!! kobrice cuvaj se, brana salje ekipu da te odvede na burek ~~~~~~~~~~~~~ Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzanjo Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 vidi grobija sto proziva, dodji u BP na turnir ako smes xD ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted January 24, 2009 Author Report Share Posted January 24, 2009 grobi = grobar / to je njihova shala, ne moras bas sve krive drine da ispravljas :P Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack86 Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Meh jos uvek nije kvalitetno pljuvanje kao u nation topicu, ali priblizavate se polako. Quote FreeStyle CS 194.106.162.211:27040 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 na Nation topicu je NACIONALNO PLJUVANJE ovo je INTERNACIONALNO :) hahahaha Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzanjo Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Kobrice oces da se prijavis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 AAAAAAAAAAAAA lal ;) sale chastish pivo ? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Kobrice oces da se prijavis? ne smem :( Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 rur ftw!!! Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
kR1l3- Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 (edited) Bez prozivanja na ubuduce. Hvala, vas mod team. Edited January 28, 2009 by GM.Hamla Quote VERITAS - PRE SVEGA SMO DRUGARI :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
NASUIEE Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 (edited) hteo bih ovom prilikom da kazhem saletu da nije lepo to sto je stavio u signu ! i josh da izjebem mater ovom nasuiu ili kako mu ide nick sto je tako primitivan nemoj da se ljutish to je cisto moje zapazhanje iz nekih ranijih situacija i ovih sto citam na forumu tacno me tovji postovi teraju na neko povracanje . sry but jbg :( J E B A C E V A S S A L E T E R M I N A T O R !!! Bez prozivanja na ubuduce. Hvala, vas mod team. ok admin. Edited January 28, 2009 by GM.Hamla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kR1l3- Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Bez prozivanja na ubuduce. Hvala, vas mod team. ok admin. ja sam D 3 |\/| 3 |\| 7 !!!!! Quote VERITAS - PRE SVEGA SMO DRUGARI :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts