kobrica2004 Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 (edited) Kao sto si rekao, moje ja odlucujem. necu obrisati ekipu samo zato sto ti tako hoces. idi nerviraj se negde drugde :) A i 11 mesto i nije bas neka preporuka tbh :)))) naravno da ces obrisati jer moja ekipa ne zeli da bude na tvojim listama,necu uopste da se moje ime tu nalazi,nemas prava da stavis ime moje firme na svoj sajt dovidjenja prijatno , moraces da mi platis da bi ostalo ime KGG na sajtu majmunolikog METODA Edited April 13, 2009 by kobricaaa Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 hahahah Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Ne mozes da me nateras :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 (edited) Ne mozes da me nateras :))) ehej super sto si to rekao pokazacu ti da li ne mogu !!! slusaj mongoloidni bolidni , nemoj kevu da mi diras da ti ruke ne bih izvadio iz lakata ,jebem li ti sestru na kevinom grobu !!!! Edited April 13, 2009 by kobricaaa Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 (edited) Pa nije ti dirao kevu. Shto se mene tiche ovo je ok lista. Ljudi se zhale samo zato shto ne vide svoju ekipu u top5 a vide gerilu koja je zasluzhila shto je druga. Ako tje da se boduju turniji po tezhini, neka se gleda novhcana nagrada onda. Mogu ja odmah sada da napravim turnir bez uplata sa 70 ekipa, da traje nedelju dana i da prva nagrada bude glavica kupusa i da to bude bolji tur od recimo Pancheva logikom gledanja ekipa. Edited April 13, 2009 by -protA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Pa nije ti dirao kevu. Shto se mene tiche ovo je ok lista. Ljudi se zhale samo zato shto ne vide svoju ekipu u top5 a vide gerilu koja je zasluzhila shto je druga. Ako tje da se boduju turniji po tezhini, neka se gleda novhcana nagrada onda. Mogu ja odmah sada da napravim turnir bez uplata sa 70 ekipa, da traje nedelju dana i da prva nagrada bude glavica kupusa i da to bude bolji tur od recimo Pancheva logikom gledanja ekipa. Oo kakve veze imam ja sa njegovom kevom ? Ima vec nacin na koji se boduju sami turniri i veruj mi da je sasvim ok :)) @ kobrica- nisam ja editovao nista :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Oo kakve veze imam ja sa njegovom kevom ? Ima vec nacin na koji se boduju sami turniri i veruj mi da je sasvim ok :)) Ne znam kakve veze imash sa kevom, samo sam video post, nisam uputjen u dalje editovanje. A koji je to sistem. Mislim, bilo bi lepo da znamo malo detalje ako hotjesh da nekoga u stvari bude briga za ovu listu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Ne znam kakve veze imash sa kevom, samo sam video post, nisam uputjen u dalje editovanje. A koji je to sistem. Mislim, bilo bi lepo da znamo malo detalje ako hotjesh da nekoga u stvari bude briga za ovu listu ... on tu listsu pravi sam za sebe , jer nema pametnija posla , sto nekom drugom nije palo na pamet da radi slicnu glupost jer smo svi bezbroj puta rekli da se ekipe rasturaju i sastavljaju i da ne postoji nacin bodovanja drugo je to su svetu gde neko zadrzava ime ekipe jer je registrovana ekipa ovo je kod nas sviranje kurcu zato i necu da budem na nebuloznim listama Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 ovaj hamla zivi u svom svetu :D koma Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 on tu listsu pravi sam za sebe , jer nema pametnija posla , sto nekom drugom nije palo na pamet da radi slicnu glupost jer smo svi bezbroj puta rekli da se ekipe rasturaju i sastavljaju i da ne postoji nacin bodovanja drugo je to su svetu gde neko zadrzava ime ekipe jer je registrovana ekipa ovo je kod nas sviranje kurcu zato i necu da budem na nebuloznim listama onda nemas sta da se brines :D ovaj hamla zivi u svom svetu :D koma samo neka je tebi lepo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 ajde sto je hamla napravio listu,dobro,njegova stvar,probao je nesto...ali ti kobrice sto si izgoreo ovoliko...pa ako kazes da je hamla idiot(to ti kazes,ne ja),onda si ti 5x veci jer si ovoliko prso(nhf). Sto bi rek'o Hibrid: "Iskuliraj brate, popij pivo!" :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 ajde sto je hamla napravio listu,dobro,njegova stvar,probao je nesto...ali ti kobrice sto si izgoreo ovoliko...pa ako kazes da je hamla idiot(to ti kazes,ne ja),onda si ti 5x veci jer si ovoliko prso(nhf). Sto bi rek'o Hibrid: "Iskuliraj brate, popij pivo!" :)) ne moze od nosa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 onda nemas sta da se brines :D idi na sajt narodne banke SRBIJE kucaj idi u privredni registar i tamo kucaj : zr.br:160-274385-63 Mat.br:17682253 sifra delatnosti:91330 PIB:104946830 i razmisli 2 puta jos dal ces me skinutu sa liste !!! za koju ti nisam dao dozvolu da me stavis Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Ne moram da razmisljam, necu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 ajde sto je hamla napravio listu,dobro,njegova stvar,probao je nesto...ali ti kobrice sto si izgoreo ovoliko...pa ako kazes da je hamla idiot(to ti kazes,ne ja),onda si ti 5x veci jer si ovoliko prso(nhf). Sto bi rek'o Hibrid: "Iskuliraj brate, popij pivo!" :)) necu da se nalazim na njegovim debilnim listama i glupostima nek pravi za sebe listu mene nemoj da stavlja tamo !!! jer za to nema pravo .... ja tvrdim da on kuci ima BARBIKE I LEGO KOCKE I DA SE IGRA KAD DODJE S POSLA 100 po 100 !!!! Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 nepotrebno skroz, zna se koja ekipa je za shta sposobna.. Al dobro =) Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 necu da se nalazim na njegovim debilnim listama i glupostima nek pravi za sebe listu mene nemoj da stavlja tamo !!! jer za to nema pravo .... ja tvrdim da on kuci ima BARBIKE I LEGO KOCKE I DA SE IGRA KAD DODJE S POSLA 100 po 100 !!!! Jedino sto mozes da tvrdis je 1/4 sa mesom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 kobra opet si trs0! :DdDdD Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 (edited) eto vidis koliko si jadan ? ti meni napises neku glupost o nekom bureku sto mene drndaju likovi koje znam po 100 godina i ja se na to ne primam cak i sam kazem vazi moze nema frke radim od 06 do 14h al ti si toliko bedan i toliko nemas zivot da koristis to sto si MOD = MAJMUN O DA pa brises svaki post i sliku na kojoj si fenomenalno ispao !!! PECO OVO SA DESE STRANE PORED PAJKA DEGENA SI TI :) KISS OVO STE POSLI NA TUR :) Edited April 13, 2009 by kobricaaa Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Glup si. Over and out :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Glup si. Over and out :) e jel si to sam smislio ili ti neko pomaze ? Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 (edited) Ko je onaj sa sheshirom na vratima ? Poznat mi neshto, ko da igra cs. Edited April 13, 2009 by -protA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Ko je onaj sa sheshirom an vratima ? Poznat mi neshto, ko da igra cs. a to je brat lesko ciganin :) hahaha kiss :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 (edited) jebacu vam majku ako neko kaze da sam ja!!! :D edit: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :D Edited April 13, 2009 by LESkO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Ne kapiram sto se svadjate zbog jedne liste :) iskuliraj :) Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts