Dejan J. Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 hahahaha znaci umro sam http://www.sk-gaming.com/photo/119948 Jbt, ovo ko kad sam ja odem na kuglanje sa Koletom, Fatsom i jos nekima, svi preko 30 godina a ja klinac :D ae oladite malo sa uroshem seljaci jedni retardirani. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Stvarno ne kapiram zasto prozivate decka koji je mladji od vas 5 godina minimum... jel vam to stvara neko zadovljstvo sta sad cekate da dodju ljudi i da se smeju vasim postovima i da vas hvale kako ste neki smekeri online sto prozivate malu decu preko foruma jel to ? Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 ma debili. i posle prave ove topike i prave se pametni a ono dementi noliferi Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 ae oladite malo sa uroshem seljaci jedni retardirani. dejo jebeno usvoji ga :) sta i onako si emo i tvoj decko ti ne moze napraviti jednog ovako plavog klinca :) usvoji ga dejane :) Stvarno ne kapiram zasto prozivate decka koji je mladji od vas 5 godina minimum... jel vam to stvara neko zadovljstvo sta sad cekate da dodju ljudi i da se smeju vasim postovima i da vas hvale kako ste neki smekeri online sto prozivate malu decu preko foruma jel to ? DEBELI POJEO SI CELOG BAMBIJA DEBELI !!!! Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Evo vidite kobrica je klasican primer onog sto sam naveo gore ajde nije u redu dajte da se smejemo da mu ne propadne fora HAHAHahxaxaxaHAHAhhahahHAHAHAha koji si smeker bravo !! eto si zadovoljan ? Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 kobrica shmeker hahahahah jebem mu ivanu hahahah dosao covek da preseche ~~~~~~~~ Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 (edited) dejo jebeno usvoji ga :) sta i onako si emo i tvoj decko ti ne moze napraviti jednog ovako plavog klinca :) usvoji ga dejane :) DEBELI POJEO SI CELOG BAMBIJA DEBELI !!!! nisam znao da ti je keva neplodna ... :/ izgleda da cu morati da ga usvojim ... pa da jasno mi je pocepao si joj matericu nosom kad se poradjala ... Edited February 12, 2009 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 nisam znao da ti je keva neplodna ... :/ izgleda da cu morati da ga usvojim ... pa da jasno mi je pocepao si joj matericu nosom kad se poradjala ... dejo... a meni je rekla da ne moze da zatrudni zbog radioaktivnog bureka :/ Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 nisam znao da ti je keva neplodna ... :/ izgleda da cu morati da ga usvojim ... pa da jasno mi je pocepao si joj matericu nosom kad se poradjala ... ne radi se o mojoj kevi nego o tvom decku :) usvoji ga i onako lici na tebe orginal je pacov Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 (edited) ne radi se o mojoj kevi nego o tvom decku :) usvoji ga i onako lici na tebe orginal je pacov ne brate onda kad sam bio kod tebe to nije bio arm sa perikom vec tvoja keva ... shvati to vec jednom ... :) Edited February 12, 2009 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Ne prozivam ja njega, meni je samo slika smesna. Uostalom, sta se cudite sto ga zezaju, nikom nije doslo odjednom "e aj da zezamo mladje", mislim on se sam svojim postovima namece da mu se smejemo. Mislim pogledaj ove postove: Mislite da se nerviram zbog degena kao sto ste vi? Kachite linkove mojih klipova , znam da svi u sebi mislite TOTALNO drugo i bolje , ali jebiga , da bi se ucepili celoj ovoj organizaciji morate da pricate svi isto [ruzhno]. sevajte. niste dostojni da pricate samnom izuzev par likova iz GM. Samo se smejte. Znam da ti je zao , sto nemas moj skill , ali jebiga , mozda i naucis ... sta da ti radim ... Decko preuvelicava sebe previse... Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 decko je veci od svih nas !!!!!!!!! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Ne prozivam ja njega, meni je samo slika smesna. Uostalom, sta se cudite sto ga zezaju, nikom nije doslo odjednom "e aj da zezamo mladje", mislim on se sam svojim postovima namece da mu se smejemo. Mislim pogledaj ove postove: Decko preuvelicava sebe previse... decko ima 14 godina i igra cs bolje nego vecina vas "postovaoca rura" i "old school gamera" ... mali je kralj mi smo ga zvali da dodje da sedne sa nama i nasha je ideja da se mi svi skupa slikamo. i mali urosh je GM ! <3 malca. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 izvini dejo jebacu nisam te prepoznao po faci znam te samo po guzici :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 decko ima 14 godina i igra cs bolje nego vecina vas "postovaoca rura" i "old school gamera" ... mali je kralj mi smo ga zvali da dodje da sedne sa nama i nasha je ideja da se mi svi skupa slikamo. i mali urosh je GM ! <3 malca. Ne znam, meni se pokazao suprotno 2007. na WCGu :/ Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Mora da je 2005 bio još lošiji nego 2007 ... Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Ne pricam ja o njegovom skillu u CSu... Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Koji je neverovatan ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Pa ni ja :) Mislim, nemam pojma ni o čemu je priča više, ali imao je 12 godina tad... Do kad to treba da bude za zajebanciju, dok ne primi prvu platu? :))) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 (edited) Ne znam, meni se pokazao suprotno 2007. na WCGu :/ ... Edited February 12, 2009 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 izvini dejo jebacu nisam te prepoznao po faci znam te samo po guzici :) dobro kazes kobrice znas ga samo po guzici... dok ti prska kevaru lizes mu tarzancice :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 dobro kazes kobrice znas ga samo po guzici... dok ti prska kevaru lizes mu tarzancice :D nisam znao da si poceo da se ubutavas :) ume on sam da pise :) sale nemoj samo pertle da vezujes da mozemo da te izvucemo kasnije Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balleeee Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Opa ovde se bacaju shale, ajde sale shalobacacu stari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 u svakom slucaju kobrica moze da dodje da mi sredi dvoriste :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 drugari nema potrebe da se svadjate sa nekima koji mene prozivaju.ne shvataju koliko su jadni :) @kobrice pozdravio te peca na wcgu ;) Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts