djoolex Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Moze neko ukratko da mi opise postupke podizanja novca sa gore nevedenish sajtova/banaka ili sta su vec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Western Union Da bi ti neko poslao novac preko Western Union-a treba mu tvoja adresa. na primer -------- Pera Peric Kralja Milana 543 11000 Beograd Srbija --------- Potom tebi treba ime osobe koja je uplatila i sifra transakcije Odes sa tim podacima u banku ili postu koja radi sa Wester Union-om i podignes novac. Paypal treba ti nalog ali posto zivimo u Srbiji od 1999. nismo u mogucnosti da kreiramo nalog zbog raznih malverzacija sa kreditnim karticama. Kad je neko trebalo nesto da mi plati preko paypala koristio sam ortakov nalog. Jedna od varijanti je i www.moneybookers.com Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts