Gille90 Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 NATION dobili 2:0 dd2 i inf nemogu da se setim tacno al nije bilo tesno... Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 16:9 d2 / 16:11 inf Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1Los Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 kad ste odigrali finale ? (kapiram da je u 4) Quote www.senseyeesports.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 IDEMO KASSADE,GAJICU,SHOPI TRPAJTEEEEEEE!!!:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Bravo Kass i ostali Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Finale je zavrseno u pocelo oko 4 i zavrseno je u 5 i 10...Svaka cast NATION-u... Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted December 29, 2008 Author Report Share Posted December 29, 2008 (edited) pogledaj rezultate,izracunaj,i videces da je po ovom trebalo da prodju 4gille i 4me... uostalom,sta mene boli kurac... o.O da znam bratori ali posto su to 2 lokalne ekipe dogovorio sam se sa trbom (njegova ekipa je 4me) da prepuste svoje ucesche beogradjanima... @gia 8k je placen zakup gazdi i 1500 radniku za 22 casa rada. Demoi za koji dan zaboravih sinoc da ih prebacim na usb pa cu otici sutra. Edited December 29, 2008 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 ne vidim na oci sad sam ustao :D Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 dejo lopove :D rlx Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Progressive-RISK Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 (edited) GG svima :D ja ustao pre sat vremena...deja nas zeznuo za voz umesto u 3,voz imao u 5 :( Edited December 29, 2008 by Progressive-RISK Quote RISK Matic.N Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 (edited) lol 8k zakup gazdi, pa tolko on ne mozhe da zaradi za tri dana... mislim nishta dejo na tvoj rachun al brate, ranije su se turniri pravili sa 100% fondom pa neretko i neshto preko. kad im dupe zine za 100e... Edited December 29, 2008 by darko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted December 29, 2008 Author Report Share Posted December 29, 2008 (edited) lol 8k zakup gazdi, pa tolko on ne mozhe da zaradi za tri dana... mislim nishta dejo na tvoj rachun al brate, ranije su se turniri pravili sa 100% fondom pa neretko i neshto preko. kad im dupe zine za 100e... fazon je sto on ima 8k za vecernju smenu od 20-03 subotom... ja video jer je radnik koji je radio za turnir je radio u subotu uvece i ostao je pazar kod njega. 70 dinara sat ffs Edited December 29, 2008 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 gazda nas je pokrao i to je to on je mentol i treba da ga bude sramota koliko je halav za pare.ja se izvinjavam zbog ovako smesnog turnira sledeci put ce biti mnogo bolja organizacija i drugi dogovor sa gazdom... Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 GAZDA LOPOVE J..... TI SVE :D Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Pa jos gore mater mu, uzima znaci ogroman kes, a zinula mu guzica za 100e. ABAB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Ima ja igraonicu da otvorim !1 Pa ono, turnir na 10 kompova je pakao i muchenje realno, kontam da mnogo bolje od ovoga nije moglo. SLEDECI PUT DOLAZIM 100% SPREMAN ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRBA Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 brate sad sam ustao kao da me udario voz keva se uplasila kad me videla a vi vec kenjate kao matorci za radnicu u radnji sto im nije donela pivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 BOJKOT! evo ja se zaklinjem da nikad necu krochiti u tu igraonu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0n^10 Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 trebali da igramo prvi mech u 12:15,krenuli u 14...u 15 zavrshili,sledeci mech u pola 1... Quote svi su u dissu pa nisu nam blizu,svi bi u nash svet,al ne damo im vizu,imamo harizmu al opet nas mrze,kurve nas jure pa krecemo se brze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 (edited) trebali da igramo prvi mech u 12:15,krenuli u 14...u 15 zavrshili,sledeci mech u pola 1... Prvo bi hteo da se izvinim organizaciji i ekipi GC (goodcats) sto su cekali da mi dodjemo ... kasnili smo jedno pola sata ako ne i vise ... Mi nismo mogli da sacekamo zbog effecriva koji je morao da radi 1/4 i tu smo takodje zasrali i nation je morao da preskoci taj deo ... Sve u svemu nama je bilo ok momci iz org nisu mogli bolje sa onoliko racunara svaka cast prvenstveno Dejanu i onom plavom liku :) ne znam mu ime ... Goodcats GG odlican mec , bilo je dobro zezanje , malo smrzavanja,zezanje sve je proslo ok :))) Nadam se da ce uskoro ponovo biti neki turnir pa cemo se ponovo videti ... Jos jednom gg GC pozz svima od ekipe Subliminala i svaka cast nation-u na osvojenom turniru Edited December 29, 2008 by Kurotresin@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 gazda nas je pokrao i to je to on je mentol i treba da ga bude sramota koliko je halav za pare.ja se izvinjavam zbog ovako smesnog turnira sledeci put ce biti mnogo bolja organizacija i drugi dogovor sa gazdom... Smesnog turnira, pa nije brate WCG, sta je falilo turniru, mozda jedan paravan nista vise... GJ orga, sa onim uslovima svaka cast...!!! Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 gg svima turnir je bio stvarno ok, MASINE SU RADILE SAVRSENO, steta sto nije bilo jos 10 kompova, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Hvala na cestitkama i sve je to lepo al ovo je sve trebalo da bude drugacije...40 kompova 2 igraone paravan tisina mi nismo svoje izgurali do kraja zajebo nas je covek i to je to...Jos jednom se izvinjavam svim igracima ako je bilo kakvih smetnji i gresaka ipak nam je ovo prvi put,naravno hvala svima sa strane(onima koji nisu iz kamenice i nisu spadali u org)koji su su pomogli u organizaciji... Vidimo se u martu u boljim uslovima i na boljem mestu... Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 rezolucija 1024 nisan large dinamic 1 digl manijak ... Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 SILUJ KRALJA MARIJA KURVO GILE POVECAJ SENS :D Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts