Jump to content

Turnir Kamenica

Dejan J.

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pogledaj rezultate,izracunaj,i videces da je po ovom trebalo da prodju 4gille i 4me...

uostalom,sta mene boli kurac... o.O

da znam bratori ali posto su to 2 lokalne ekipe dogovorio sam se sa trbom (njegova ekipa je 4me) da prepuste svoje ucesche beogradjanima...

@gia 8k je placen zakup gazdi i 1500 radniku za 22 casa rada.

Demoi za koji dan zaboravih sinoc da ih prebacim na usb pa cu otici sutra.

Edited by Dejan J.

lA DPS FAMILY

lol 8k zakup gazdi, pa tolko on ne mozhe da zaradi za tri dana...

mislim nishta dejo na tvoj rachun al brate, ranije su se turniri pravili sa 100% fondom pa neretko i neshto preko. kad im dupe zine za 100e...

fazon je sto on ima 8k za vecernju smenu od 20-03 subotom... ja video jer je radnik koji je radio za turnir je radio u subotu uvece i ostao je pazar kod njega.

70 dinara sat ffs

Edited by Dejan J.

lA DPS FAMILY

trebali da igramo prvi mech u 12:15,krenuli u 14...u 15 zavrshili,sledeci mech u pola 1...

Prvo bi hteo da se izvinim organizaciji i ekipi GC (goodcats) sto su cekali da mi dodjemo ... kasnili smo jedno pola sata ako ne i vise ... Mi nismo mogli da sacekamo zbog effecriva koji je morao da radi 1/4 i tu smo takodje zasrali i nation je morao da preskoci taj deo ... Sve u svemu nama je bilo ok momci iz org nisu mogli bolje sa onoliko racunara svaka cast prvenstveno Dejanu i onom plavom liku :) ne znam mu ime ... Goodcats GG odlican mec , bilo je dobro zezanje , malo smrzavanja,zezanje sve je proslo ok :))) Nadam se da ce uskoro ponovo biti neki turnir pa cemo se ponovo videti ... Jos jednom gg GC pozz svima od ekipe Subliminala i svaka cast nation-u na osvojenom turniru

Edited by Kurotresin@

gazda nas je pokrao i to je to on je mentol i treba da ga bude sramota koliko je halav za pare.ja se izvinjavam zbog ovako smesnog turnira sledeci put ce biti mnogo bolja organizacija i drugi dogovor sa gazdom...

Smesnog turnira, pa nije brate WCG, sta je falilo turniru, mozda jedan paravan nista vise... GJ orga, sa onim uslovima svaka cast...!!! [:D]

zanetba6.jpg

w300.png

Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim!

Hvala na cestitkama i sve je to lepo al ovo je sve trebalo da bude drugacije...40 kompova 2 igraone paravan tisina mi nismo svoje izgurali do kraja zajebo nas je covek i to je to...Jos jednom se izvinjavam svim igracima ako je bilo kakvih smetnji i gresaka ipak nam je ovo prvi put,naravno hvala svima sa strane(onima koji nisu iz kamenice i nisu spadali u org)koji su su pomogli u organizaciji...

Vidimo se u martu u boljim uslovima i na boljem mestu...

THC LA FAMILIA~!