svrle85 Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 (edited) Prodajem: Gateway P-6831 FX *Intel Core 2 Duo 5450 CPU 1.67 GHz * 3 GB DDR2 RAM * 250 GB HDD 5400 rpm * Nvidia GeForce 8800M GTS 512 MB GDDR3 * 17" 1440x900 display *slot za jos jedan HDD,Bluetooth,DVD RW,e-SATA,HDMI,Wireless N Star nekoliko mjeseci,malo koriscen,uvezen iz amerike! Edited December 19, 2008 by svrle85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 hoces da kazes koliko kosta lap ili je to tajna? iz amerike, kazes, ha? Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 "Blootooth" obećava Može neka okvirna cena, neki link ka detaljnijem prikazu, slika, kontakt uopšte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuS Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.aspx?i=3273 evo vam link, lap izgleda bash onako fensi shemnsi...Inace, upravo ovaj model sam ja "narucio" od ortaka koji je bio u USA, ali ga na kraju nije nasao(ili ga je mrzelo, shtagod). Na brzinu sam prelistao cene, i manje-vishe najniza cena po kojoj se moze kupiti u Amer'ci je 900 dolara, i to sa nekim popustima.Ovaj je star par mjeseci, tako da verujem da ga zema ne bi prodavao za manje od 700 evra, mada je sasvim moguce da trazi 1200, pa kad posle 6 meseci skapira da niko normalan nece dati 1200 evra za nesto sto, ako crkne, mora da se nosi u Budimpeshtu( pod uslovom da ima medjunarodnu garanciju, a ona se posebno doplacjuje, ili se pak, skida sa cene ako vam ne treba) spustiti cenu na neki prihvatljiv nivo. Ovo su samo moje shpekulacije, s'obzirom da zema ne zeli da nam odgovori, ili je isti oglas postavio na 20 mesta, pa ga bash boli uvo da se cima sa rur cepidlakama.Uzdravlje, i sretna slava svima koji slave SVetog Nikolu :) Popuni chitko i shtampanim slovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 (edited) bris Edited December 19, 2008 by makiii /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 kako dobra stvar vidim ja sta cu da kupim kad budem skupio pare u zivotu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 tako sam i ja uzeo gamerski laptop pa se posle godinu dana sve razjebalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 verovatno si uzeo MSI :) The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 asus je bio :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Isti k da prostis. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 peja moj sledbenik 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Drago mi je da ste zadovoljni, sensei. The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
svrle85 Posted December 19, 2008 Author Report Share Posted December 19, 2008 Cao RUR-ovci :) Cijena laptopa je 1000eura dobija se targus torba + original vista sa instalacionim DVD-om Sorry sto kasnim sa odgovorom spremam neke ispite. POZZ! http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.aspx?i=3273 evo vam link, lap izgleda bash onako fensi shemnsi...Inace, upravo ovaj model sam ja "narucio" od ortaka koji je bio u USA, ali ga na kraju nije nasao(ili ga je mrzelo, shtagod). Na brzinu sam prelistao cene, i manje-vishe najniza cena po kojoj se moze kupiti u Amer'ci je 900 dolara, i to sa nekim popustima.Ovaj je star par mjeseci, tako da verujem da ga zema ne bi prodavao za manje od 700 evra, mada je sasvim moguce da trazi 1200, pa kad posle 6 meseci skapira da niko normalan nece dati 1200 evra za nesto sto, ako crkne, mora da se nosi u Budimpeshtu( pod uslovom da ima medjunarodnu garanciju, a ona se posebno doplacjuje, ili se pak, skida sa cene ako vam ne treba) spustiti cenu na neki prihvatljiv nivo. Ovo su samo moje shpekulacije, s'obzirom da zema ne zeli da nam odgovori, ili je isti oglas postavio na 20 mesta, pa ga bash boli uvo da se cima sa rur cepidlakama.Uzdravlje, i sretna slava svima koji slave SVetog Nikolu :) Hvala,pridruzujem se cestitkama za Sv. Nikolu! evo i par slicica inace moj je kao ovaj na prvoj slici ima stiker gears of war :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 (edited) Cijena laptopa je 1000eura... CIJENA SITNICA !!! Edited December 20, 2008 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
svrle85 Posted December 21, 2008 Author Report Share Posted December 21, 2008 CIJENA SITNICA !!! Pa vrijedi toliko :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 my offer is ON Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuS Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 garant je momentalno dobio aritmiju i povisen pritisak :) Popuni chitko i shtampanim slovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svrle85 Posted December 22, 2008 Author Report Share Posted December 22, 2008 garant je momentalno dobio aritmiju i povisen pritisak :) ne bila je samo supraventrikularna extrasistola :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts