Jump to content

Wow mi zamrzava mashinu

trademark

Recommended Posts

skini gamer osd i smart doctor. jedino resenje je da ubrzas dodatno cooler na g card. ali samim tim ce pre da ti rikne jbg sta da ti kazem graficka je ok ali greje li se greje

ma soz svima u pm sam nervozan znaci sklapao sam masinu i sve sam uzeo ekstra i jbg

graficka inace radi na 50% to joj je default. jedino da joj smanjim performanse .. mozda bi to upalilo

ewo sad sam promenio ventilator na grafickoj. radio je na 60% ja sam ga stavio na 80%. nemojte slucajno da stavite na auto ili tako nesto. on spusti broj obrtaja na 20% i dok skonta komp sta je uradio izgorece vam graficka

sad cemo da probamo dalaran i da vidimo sta se desava sa temp graficke

u wowu sam. zakucao mi je opet odmah kako sam hs u dalaran. temperatura je i dalje ista.. nije do temperature

sa novim drajverom vise uopste ne mogu da udjem u dalaran odmah mi nestane ceo interface i zamrzne slika

posle 4 meseca nasao sam problem... kartica ne moze da odradi direct draw i direct3d

idete desni klik na dekstop kartica settings i onda advanced i onda idete na troubleshoot i smanjite hardware acceleration na disbale directdraw i direct3d. 100% sam da je ovo problem jer kartica nije prosla na direct3d testu i prijavljuje error. e sada ne znam kako ce komp raditi bez 3d ali pokusaj tako u wowu iskljuci sve sto trazio dodatnu 3d obradu. i menjaj karticu ja cu sada nositi ceo komp u BG da se menja

to mi se desava kada pokrenem 2 accounta. isto gowno ne znam sta da radim. ja sam uzeo eah 4850 sa poboljsanim hladjenjem i na procesoru imam gladijator najjace hladjenje koje postoji kod nas i isto sranje mi se desawa.. ali jako jako pizdim. mashina je toliko jaka da mora da podnese 1000x wow da pokrenem ali eto graficka me jebe i ne znam sta da radim.. u swakom slucaju sada kad dodje leto widecemo da li ce se problem cesce desawati ili sta... werowatno kartica ima neku zastitu cim se pregreje dalaran wtf ugasi se na kratko ili skroz uspori. ako je tako jebacu joj mamu i biosu i skinuti taj temp limit.. neka gori ko joj jebe mamu a onda cu da se najebem ovima iz assusa i prodaje.. lepo sam pitao da li ce biti problema sa hladjenjem... ``nemas problema sefe sada imaju novo jace hladjenje`` bice krvi. sta znam sta da ti kazem. autocad 2008 ok radi ali wow zabada.. ja sam u top nekoliko guilda na serveru i farmamo swe os 3d itd uglawnom problem mi se desawa cesto kad sam na 2 chara i kad sam u dalaranu.. pokusawaj update driver . ako je neko nasao resenje( ne mislim na to kupi nowu karticu od 200e zbog wowa) nego neko softversko, hardversko resenje stavi komp u frizider ne dolazi u obzir. neka kaze sad kad dodje ulduar bice extreme seckanje a da ne pricam lich sa 40 man raid.. meni wow radi na max max max rezoluciji 1960x nesto . monitor je 22`` i swe je na high ali jednostawno takwi problemi ne smeju da se desawaju zato pls help leto stize

Oslepo sam, oslepo sam !!!!

Tako je to kad kupis ATI.

rur-1.jpgrur-2.jpg