racunarko Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 http://tinyurl.com/VIDEO-LET3-Nedjeljom-u-2 (video snimke iz emisije) PREKINUTA EMISIJA NEDJELJOM U 2 ZBOG psovanja, pucanja čepova iz stražnjice, kao i neposlušnosti Damira Martinovića Mrleta i Zorana Prodanovića Prlje Aleksandar Stanković morao je prekinuti zadnjih 10 minuta emitiranja emisije Nedjeljom u 2. Mrle i Prlja ispucali su čepove iz stražnjice, šokiravši tako Aleksandra Stankovića, koji je njihove "čmarove" morao prekriti vlastitim sakoom. Kad je nakon toga izgovorena sintagma "riječka pička", Aco više nije izdržao i prekinuo je emisiju. Hloverkin bijes je na vidiku. Otišao "pišat" Ispucavanje čepova iz "čmara" samo je kap u moru cijele emisije. Stanković je nakoliko puta morao upozoravati Mrleta i Prlju da ne koriste riječi kao što su "jebanje" ili "pi*ke", no dečki su stalno "zaboravljali", a Mrle je, pokazujući meditaciju Leta 3, iz gaća pustio živu grlicu. Oko polovice emisije Prla se jednostavno ustao i otišao iz studija. "Gdje vam je kolega otišao?", pitao je Stanković Mrleta. "Šta ja znam. Pišat", odgovorio je Mrle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 kakve budale :)) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 pajaci. Quote Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 zabode mi na 5oj sekundi Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 hah gledao sam uzivo:)))) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 let 3 su legende :) od tih chepova se kasnije pravi chaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts