zEki Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Treba mi slika Bob Marley-a u sto vecoj rezoluciji. Nije bitno kakva je i da li svira gitaru, profil ili spreda slika sve dok je fotografija i da nije editovana... Hvala i pozdrav Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 http://images.google.com/images?q=bob+marl...&imgsz=huge Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 (edited) Google images+extra large? » Click to show Spoiler - click again to hide... « Najvece shto nadjoh edit: preduhitri mi brzoruki Peja :D Edited November 20, 2008 by Sawovsky Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 21, 2008 Author Report Share Posted November 21, 2008 tnx Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 jao nemoj Neo boli me mnogo :( Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Nadam se da ovo ide u igraonicu Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts