De1Rekt0n Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 (edited) razmisljao sam, skupa mi moskva za zhivot :) Pa vidi da li bi ti neki njihov univerzitet dao stimpendije, jer dosta univerziteta daje strancima stipendiju da studiraju, u svakom slucaju ako upisujete faks kod nas upisite drzavni jer diploma privatnog kod nas ce uvek manje vredeti nego diploma drzavnog sto je trenutno sada dobro jer na tom Singidunumu na pravnom fakultetu rade duplo manje ako ne i vise od nas na drzavnom, teska sramota onaj ispit iz kog mi imamo 150 pitanja oni imaju 48, a ista knjiga je u pitanju... U svakom slucaju svaki fakultet ima program studiranja na daljinu, to je najbolje za one koji rade i ne mogu da stizu na predavanja, doduse u tom rezimu je tesko nauciti za ispit jer morate stvarno znati sve, kod programa za studiranje na daljinu nemas obavezu da radis kolokvijume i skolarina je znatno niza, tako da u sustini samo ucis i izlazis na ispit pa sta dobijes dobijes. Ja isto radim ali bez fiksnog radnog vremena vec po odredjenoj normi koju treba da zavrsim, uspevam da stignem sve ali je bas hevi, nemas vremena ni za sta samo jurcas sa jedne strane na drugu ali dobro uskladi se. Edited November 13, 2008 by kolac u tiganju?NEMOGUCE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts